-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Τι δουλειά κάνεις; 5 ανδρικά επαγγέλματα και οι αποδόσεις τους στο sex!



Άραγε παίζει ρόλο το επάγγελμα ενός άντρα στη σεξουαλική του συμπεριφορά; Ε, ναι! Όλα συνδέονται στη ζωή ενός ανθρώπου.
 Η επαγγελματική επιλογή μπορεί να σκιαγραφήσει το προφίλ ενός άντρα και μίας γυναίκας. Την ένταση που βγάζει στην καθημερινότητά του κάποιος, καταβάθος την έχει επιλέξει.
 Όταν διαλέγει κάποιος το επάγγελμά του γνωρίζει πόσες ευθύνες και πόσο άγχος απαιτεί η δουλειά του. Κατά πόσο όμως μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική του ζωή η επαγγελματική του ταυτότητα; Δείτε παρακάτω μερικά ανδρικά επαγγέλματα πως δημιουργούν στερεότυπα για τη σεξουαλική ζωή ενός άνδρα:

  Ο γιατρός: Οι περισσότεροι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να ζούνε την κάθε στιγμή καθώς τα έχουν αντιμετωπίσει όλα με το επάγγελμά τους.
Σίγουρα λοιπόν θα είναι απαιτητικός και θα θέλει να περάσει τέλεια. Βέβαια υπάρχουν κι εκείνοι που αντιμετωπίζουν καθημερινά πολλές ασθένειες και μικρόβια.
Οπότε μην απορήσετε ούτε να παρεξηγηθείτε αν σας ζητήσει να κάνετε μπάνιο (σίγουρα με αντιβακτηριδιακό αφρόλουτρο που θα σας δώσει ο ίδιος) πριν περάσετε στο κρεβάτι και αμέσως μετά αφού τελειώσετε. Προσοχή μην πέσετε στην παγίδα να το διαπραγμετευτείτε, η ανάλυση θα σας κουράσει.

  Ο ηλεκτρολόγος: Δεν είναι τυχαία η φράση “Σου άλλαξε τα φώτα”. Άντρες που έχουν φάει τη ζωή με το κουτάλι, που το μεροκάματό τους το δουλεύουν και ξέρουν τι πάει να πει σκληρή καθημερινότητα. Βρήκατε λοιπόν το γνήσιο αρσενικό, μην ανησυχείτε για τίποτα η βραδιά θα σας μείνει αξέχαστη.

  Ο δημόσιος υπάλληλος: Μπορεί να φοράει γυαλιά την ώρα της πράξης, αλλά μην αγχωθείτε, η καθημερινότητά του είναι μία ρουτίνα. Αυτό που θα κυριαρχήσει θα είναι η χαλαρότητα και η γραφειοκρατία.
Να εύχεστε το δικό του “σύστημα” να μην απεργεί όπως το δημόσιο σύστημα και να λειτουργεί κανονικά.

  Ο διαφημιστής: Ο “Greek Lover”, ο άντρας που θα σας τα πει και θα σας τα κάνει όλα μέχρι να φτάσετε στο κρεβάτι.
Προσοχή θυμηθείτε τα λόγια της γιαγιάς σας “ Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι”. Μπορεί να εξιδανικεύσει το πακέτο που σας πουλάει; Αυτό θα το καταλάβετε στο τέλος της βραδιάς.

  Ο καθηγητής: Σοβαρός στο μάθημα μόνο. Δεν είναι τυχαίο που τόσα κορίτσια γοητεύονται με τους καθηγητές τους. Έχουν αυτό το “κάτι”, που σε μαγνητίζει.
Ο λόγος, η πειθώ, η αυστηρότητα ποιος ξέρει; Ένα είναι το σίγουρο θα ξανανιώσετε μαθήτριες. Αφήστε τη φαντασίωσή σας να πραγματοποιηθεί και δε χρειάζεται να είστε και άριστες στο μάθημά σας.

 πηγή : patrasevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails