-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!!! Πώς 7 μύθοι της σεξουαλικής ζωής καταρρέουν ωσάν τραπουλόχαρτα!!!



Η sex expert της Daily Mail, Tracey Cox, καταρρίπτει το μύθο των 7 «κλασικών» συμβουλών που δίνουν τα περιοδικά για «ανάταση» της σεξουαλικής ζωής.

  Τα εσώρουχα έχουν μεγάλη σημασία.
 Σύμφωνα με την Κοξ το «κάψιμο» των βαμβακερών εσώρουχων στην πυρά και η αντικατάστασή τους με μικροσκοπικά, μαύρα και kinky δεν θα βοηθήσει να πάρει «φωτιά» το κρεβάτι σας. Αν ήταν έτσι θα τα άλλαζαν όλοι και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

  Η ώρα της σεξουαλικής πράξης πρέπει να διαρκεί 20 λεπτά και περισσότερο.
 Άλλος ένας μύθος, ο οποίος προήλθε από μια έρευνα που έλεγε ότι οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται 20 περίπου λεπτά να έρθουν σε οργασμό. Το σωστό είναι μέχρι 20 λεπτά. Υπάρχουν όμως γυναίκες που φτάνουν σε οργασμό στα 3 λεπτά και άλλες που θέλουν 40. Επίσης αν πρέπει να φροντίσεις σπίτι και παιδιά, σημειώνει η ειδικός, οι διαδικασίες του σεξ είναι πολλές φορές συνοπτικές.

  Οι «ρόλοι» στο σεξ
 Για την Κοξ οι πιο ντροπαλοί που έχουν και το γνώθι σε αυτόν δεν χρειάζονται να κάνουν κάτι τέτοιο.

  Αν έχεις καταπληκτικό σεξ, έχεις και καλή σχέση.
Στην ανάλυσή της χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη θεωρία «ενδεικτική» αλλά όχι και «απόλυτη». «Πόσες φορές δεν είχατε φοβερό σεξ με ανθρώπους που δεν σας συμπεριφέρονταν καλά; Επίσης πόσα ζευγάρια δεν ξέρετε που τσακώνονται συχνά και διαφωνούν αλλά τα βρίσκουν απόλυτα στο κρεβάτι;» σημειώνει.

  Θα πρέπει να μιλάς για το σεξ.
Όταν το σεξ είναι πολύ καλό δεν χρειάζεται να πεις και πολλά για αυτό. Στην αρχή της σχέσης θα ήταν καλό οι σύντροφοι να λένε μεταξύ τους τι τους αρέσει και τι όχι. Όταν όμως παρουσιαστούν προβλήματα όχι μόνο είναι λογικό αλλά και επιβάλλεται να τα συζητήσεις.

  Θα πρέπει να προγραμματίζεις το θέμα του σεξ.
 Η sex expert της Daily Mail υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να λέει κάποιος «Θα κάνουμε σεξ το βράδυ» σαν να λέει «πρέπει το βράδυ να καθαρίσω την ντουλάπα». Μπορεί όμως να προγραμματίσει κάποιες λεπτομέρειες ή κάτι διαφορετικό την επόμενη φορά, το οποίο φυσικά θα ενθουσιάσει και τους δυο.

  Οι άντρες πρέπει να κάνουν σεξ σαν γυναίκες.
 Αυτό περιλαμβάνει αρχικά ερωτικό μασάζ, συζήτηση για τη σχέση και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και ο μύθος αυτός καταρρίπτεται καθώς πολλά ζευγάρια με αυτό τον τρόπο χάνουν και τη μεταξύ τους ερωτική επιθυμία. Ο αντρικός τρόπος προσέγγισης του σεξ μπορεί να διδάξει πολλά μια γυναίκα.

 πηγή : www.athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails