-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα των ταινιών πορνό;

Η νέα τάση προστάζει τα ζευγάρια να περνούν ατελείωτες ώρες αποχαύνωσης μπροστά από μία οθόνη, που πίσω από αυτή, θα παίζει μία ταινία πορνό. Ή και δύο, ή και τρεις. Όσες αντέχεις και όσες τραβάει ο οργανισμός σου, δεν έχει σημασία. Βλέποντας λοιπόν «εκπαιδευτική» τηλεόραση, εσύ αναρωτιέσαι από μέσα σου τι ωραία που θα ήταν να σου τα έκανε όλα αυτά η σύντροφός σου, όταν εκείνη την ίδια στιγμή -ενδόμυχα- θα ήθελε να βγάλει τη «στολή» της μυξοπαρθένας και να γίνει η πορνοστάρ σου για μία -ή και περισσότερες- βραδιές.

Λίγος ενθουσιασμός παραπάνω δε βλάπτει
Οι πορνοστάρ ακούνε sex ή βλέπουν διάφορα «αντικείμενα» τα οποία συνειρμικά τους το θυμίζουν και πετούν τη σκούφια τους. Ποτέ δε βαρυγκωμούν, ποτέ δεν έχουν πρόβλημα για το ποια στάση θα κάνουν, γενικά, ποτέ δε λένε όχι. Αρκεί κάποιος να τις προκαλέσει. Ε, ναι φταις κι εσύ. Πως περιμένεις να διεγερθεί βλέποντάς σε στον καναπέ να πίνεις μπύρες και να ρεύεσαι;

Κουβέντα να γίνεται
Το «μμμ» δεν είναι συζήτηση γιατί δεν είναι ούτε καν λέξη. Πολύ θα ήθελες να γνωρίζεις για ποιο λόγο της αρέσει να τη φιλάς εκεί που τη φιλάς. Όπως πολύ ερεθιστικό θα ήταν αν σου περιέγραφε πως ένιωθε κι άλλα τέτοια συναφή. Έτσι, θα ήξερες και που ακριβώς είναι το μυαλό της εκείνη τη στιγμή. Το λέω γιατί δεν είναι λίγες αυτές που όταν κάνουν sex φτιάχνουν και στο μυαλό τους τη λίστα του supermarket. Όταν αρχίσει να σου μιλάει, μην παραξενευτείς, απάντησέ της αναλόγως και μετά άσε την να έχει λογοδιάρροια.

Αυτοπεποίθηση
Ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι είστε οι δύο σας και ότι δεν πρόκειται να την κρίνει κανείς είτε κάνει κάτι σωστά είτε όχι; Ίσως θα έπρεπε εσύ να της δείξεις ότι σου αρέσει και να την παρακινήσεις να ακουμπάει το σώμα της (και δεν εννοώ τους αγκώνες και τις φτέρνες της), κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα ερεθιστικό και για τους δύο. Όταν θα δει την πορνοστάρ να κάνει την αθώα και παράλληλα να χαϊδεύει αισθησιακά τα μαλλιά της, δε θα της φανεί κακή ιδέα να κάνει το ίδιο. Άμα ξεκινήσει, δε θα σταματάει.

Πάνω απ’ όλα ο εαυτός της
Ok, τα βαμβακερά της εσώρουχα δεν τα αλλάζει με τίποτα. Ούτε τα αθλητικά της ρούχα και παπούτσια, αλλά για μια στιγμή. Καμία από τις ερωτικές πρωταγωνίστριες δε φορά τέτοιου είδους ρούχα, αλλά και να φορά, κάπου θα υπάρχει σχισμή. Δε μπορεί. Την επόμενη μέρα το πρωί (ή ακόμα και το ίδιο βράδυ) θα ψάξει να βρει που έχει «θάψει» εκείνα τα πολύ sexy Agent Provocateur που της έχεις πάρει, θα πάει κομμωτήριο, θα φτιάξει τα νύχια της και το βράδυ θα σου μαγειρέψει φορώντας μόνο την ποδιά της.

Φαντασία μου πλανεύτρα
Μέσα σε μισή ώρα την πορνοστάρ την έχει πάρει ο ίδιος παρτενέρ με πέντε διαφορετικές στολές. Δε μπορεί να μην έχει ούτε μία φαντασίωση. Αν αρχίσει να σου λέει ότι μικρή της άρεσαν πολύ τα πυροσβεστικά οχήματα, ξέρεις με ποιο τρόπο θα την κάνεις να δει τη μάνικα. Μπορείς, βέβαια, να μοιραστείς κι εσύ τη δική σου φαντασίωση μαζί της. Αυτό θα της δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στο να σου πει κι εκείνη πως θα ήθελε να σε δει.

Δημιουργική διάθεση
Πήγε η πρωταγωνίστρια με τρεις διαφορετικούς άντρες; Διαφορετικά πράγματα θα κάνει στον καθένα γιατί έχει πλούσιο ρεπερτόριο. Η δικιά σου, όχι μόνο θα σκεφτεί ότι σου κάνει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, αλλά θα προσπαθήσει κιόλας να απομνημονεύσει διάφορες στάσεις και τσαλίμια για να σου τα κάνει αργότερα. Έτσι, θα ανακαλύψει έναν καινούριο κόσμο πραγμάτων που σου αρέσουν.

Τέρμα οι χάρες
Το σκεπτικό του «κάνω sex για να κάνω τη χάρη στο σύντροφό μου» σε καμία περίπτωση και σε κανένα σενάριο της βιομηχανίας του πορνό δε θα το βρεις. Ναι μεν, η πρωταγωνίστρια θέλει να ευχαριστήσει τον παρτενέρ της, αλλά το ίδιο επιθυμεί και για εκείνη. Η σύντροφός σου θα καταλάβει ότι το sex δεν είναι ένα δώρο που σου κάνει σε επετείους, γενέθλια και εθνικές εορτές, αλλά μία διαδικασία πολύ ευχάριστη και για τους δυο σας, την οποία ακολουθείται κατόπιν ανεξέλεγκτου πάθους.

πηγή : www.blogotsarka.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails