-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Οι έξυπνες τροφές του sex!

Οι τροφές που ανεβάζουν τη λίμπιντο δεν τρώγονται μια φορά στο τόσο. Καλό θα είναι να τις εντάξουμε στο καθημερινό μας φαγητό.

Η βιταμίνη Ε αποκαλείται βιταμίνη του έρωτα και είναι θαυματουργή. Επίσης αποκαλείται και αναπαραγωγική βιταμίνη και συστήνεται στην ενίσχυση της αντρικής γονιμότητας. Ξεκίνησε λοιπόν να τρως: λαχανικά, λάδι και ξηρούς καρπούς, με προτίμηση τα καρύδια (μέλι και καρύδια που λέγαμε).

Ψάρια και οστρακοειδή. Βοηθούν στην παραγωγή διάφορων ορμονών, όπως τα ανδρογόνα και την τεστοστερόνη. Όταν λοιπόν βγαίνεις για φαγητό με τον καλό σου, ξέρεις τι θα τον ταίσεις.

Κρασάκι. Ανεβάζει την ερωτική διάθεση. Βέβαια αν το παρακάνεις, θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα- σε όλους μας έχει συμβεί.

Μπανάνα. Περιέχει βιταμίνες και κάλιο που βοηθάνε την αύξηση και την παραγωγή ορμονών αλλά και την καλή λειτουργία του μυϊκού μας συστήματος.

Αβοκάντο. Ανεβάζει τη σεξουαλική επιθυμία. Πολλοί το τρώνε κάθε μέρα.

Φασκόμηλο. Εχει τονωτικές και διεγερτικές ιδιότητες και συχνά χρησιμοποιείται κατά της ανικανότητας των αντρών. Οπότε πιείτε ένα φλιτζανάκι φασκόμηλο πριν πέσετε στο κρεβάτι.

Σπαράγγια. Ναι καλά διαβάσατε. Τα στεροειδή που βρίσκονται στα σπαράγγια μπορούν να λειτουργήσουν ως μια ορμονική θεραπεία τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες. Σύμφωνα με έρευνες αυξάνουν και τα επίπεδα της τεστοστερόνης.

Γλυκάνισο. Από τα αρχαιότερα αφροδισιακά είναι το γλυκάνισο το οποίο περιέχει την ουσία ανηθόλη. Η ανηθόλη δίνει στο σώμα μια ξεχωριστή μυρωδιά και αυξάνει την ερωτική επιθυμία.

Βανίλια και σοκολάτα. Η μυρωδιά της βανίλιας ανεβάζει τη λίμπιντο. Τη σοκολάτα την τρώμε με μέτρο. Γιατί εκτός από τη λίμπιντο ανεβάζει και τα κιλά. Αντε και καλούς οργασμούς.

πηγη : totefteri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails