-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Σπέρμα το ζωτικό υγρό

Το σπέρμα είναι το υγρό που εκτοξεύεται από την ουρήθρα τη στιγμή του οργασμού του άνδρα. Αποτελείται από σπερματοζωάρια (20000000-25000000/mL) και το υγρό που τα περιβάλλει. Είναι παχύρευστο με λευκοκίτρινη χροιά και χαρακτηριστική οσμή.
Όσον αφορά τη χημική σύσταση του σπέρματος, κατά 90% αποτελείται από νερό. Περιέχει πρωτεΐνες, φρουκτόζη, ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, νάτριο, κάλιο μέχρι και ασκορβικό οξύ, δηλαδή τη γνωστή βιταμίνη C!
Στο φυσιολογικό άνδρα έπειτα από αποχή τριών-πέντε ημερών ο όγκος του σπέρματος αντιστοιχεί περίπου σε 3 χιλιοστόλιτρα. Γενικά ο όγκος εξαρτάται από τη συχνότητα των εκσπερματίσεων. Κατά κύριο λόγο το 60% του εκσπερματίσματος προέρχεται από τις σπερματοδόχους κύστες και το 30% από τον προστάτη.Πριν από την εκσπερμάτιση εμφανίζεται μία μικρή ποσότητα εκκρίματος, κατόπιν το προστατικό έκκριμα σχεδόν ελεύθερο από σπερματοζωάρια, μετά ακολουθεί το τμήμα εκείνο του εκσπερματίσματος που περιέχει τα σπερματοζωάρια και τέλος ακολουθεί το πολύ ιξώδες προϊόν των σπερματοδόχων κύστεων. Αμέσως μετά την εκσπερμάτιση λαμβάνει χώρα πήξη του σπέρματος, η οποία οφείλεται στη δράση ενός ενζύμου. Μέσα σε τριάντα λεπτά επαναρευστοποιείται χάρη στη δράση ενός άλλου ενζύμου.Επίσης κάνει καλό και στη σύντροφο, αφού στο σπέρμα υπάρχει προσταγλανδίνη, η οποία, όταν απορροφάται από το γυναικείο γεννητικό σύστημα, έχει ως συνέπεια τη μείωση του κινδύνου να προσβληθεί η γυναίκα από κατάθλιψη. Μελέτες απέδειξαν πως το σπέρμα περιέχει ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, τη σπερμίνη, η οποία καταπολεμά τις ρυτίδες και αναζωογονεί το δέρμα.
Η λεκιθίνη βασικό συστατικό του σώματος αλλά και τροφή του εγκεφάλου βρίσκεται σε μεγάλη ποσότητα στο σπέρμα. Αν και μπορούμε να προσλάβουμε λεκιθίνη εξωτερικά δεν μπορούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε αν έχουμε εκροή σπέρματος και δεν μάθουμε να κάνουμε κατακράτηση και αποθήκευση του ώστε να τραφεί και να λειτουργήσει ο εγκέφαλος στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.
Ένα ακόμη υλικό που βρίσκεται άφθονο στο σπέρμα είναι το ασβέστιο και μάλιστα περισσότερο στο σπερματικό υγρό παρά στο αίμα. Το ασβέστιο είναι «κατασκευαστικό» υλικό και φυσικά σαν πρωταρχικό υλικό δεν θα πρέπει να σπαταλιέται ασύστολα. Τα σπερματικά υγρά είναι το τελειότερο υλικό του σώματος σε έναν άντρα. Η κάθε σταγόνα σπέρματος περιέχει ασβέστιο, λεκιθίνη, ορμόνες, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία κλπ που είναι ισοδύναμη με εξήντα περίπου σταγόνες αίματος!
Κάνοντας κατακράτηση και αναστροφή του σπέρματος το σπερματικό υγρό μεταστοιχειώνεται σε λεπτοφυή ενέργεια, αιθεροφυσικής σύστασης διαμοιράζεται και αναζωογονεί το σώμα και ανεβαίνει από το σπονδυλικό κανάλι στον εγκέφαλο. Αυτή η ανύψωση δημιουργεί τις προϋποθέσεις αλλά και την δυναμική της Απελευθέρωσης και της Αθανασίας.

πηγή : magikoserotismos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails