-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Απαγόρευσαν σειρά καρτ-ποστάλ






Οι Βρετανοί φημίζονται για το χιούμορ τους, το οποίο πολλές φορές είναι σόκιν. Το έχουν στο αίμα τους και δεν διστάζουν στιγμή να αρχίσουν τα πειράγματα, τα οποία άλλοι λαοί (όχι οι Ελληνες), ίσως να παρεξηγούν.

Φαίνεται όμως ότι οι αρχές της χώρας έχουν πληγεί από έναν βαθύτατο συντηρητισμό και δεν αφήνουν τους κακόμοιρους νησιώτες της Ευρώπης να εκφραστούν.

Πρόσφατο κρούσμα η απόφαση των βασιλικών ταχυδρομείων να απαγορεύσουν επτά από μία σειρά καρτ-ποστάλ, τα οποία εξέδωσε η εταιρεία Bamforth. Είναι καρτ-ποστάλ κόμικ που δείχνουν όμορφες γυναίκες να δείχνουν το βαθύ ντεκολτέ τους. Και να σημειώσουμε εδώ ότι η εταιρεία αυτή τυπώνει παρόμοια καρτ-ποστάλ από το 1910!
Τα συγκεκριμένα καρτ-ποστάλ κυκλοφόρησαν από την εταιρεία για να γιορτάσει τα 100 χρόνια έκδοσής τους και η σειρά ονομάστηκε Smilers.

Ο πρόεδρος της εταιρείας, Ian Wallace δήλωσε: «Δεν βρίσκω κάτι κακό στα καρτ-ποστάλ. Είναι αστεία. Τα βασιλικά ταχυδρομεία μάλλον ξεχνούν ότι αυτού του είδους τα αστεία είναι μέσα στην κουλτούρα μας».

Ο James Bamforth ξεκίνησε τη δραστηριότητα της εταιρείας του στο Holmfirth, του Δυτικού Yorkshire, το 1870. Ηταν φωτογράφος ειδικευμένος σε πορτραίτα και το 1910 κυκλοφόρησε την πρώτη σειρά των καρτ-ποστάλ. Το 2001 την εταιρεία αγόρασε ο Ian Wallace στον οποίο πέρασαν και τα δικαιώματα όλων των κόμικ και φωτογραφιών, τα οποία πλέον τυπώνονται και σε mouse-pad και μπλούζες.

πηγή : www.erotorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails