-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Sexy εφαρμογες για smart κινητα τηλεφωνα



Αναρωτηθήκατε ποτέ τι είναι διασκεδαστικό και συναρπαστικό να κάνετε απόψε; Είστε νέοι στην πόλη; Ή μήπως βρω τον εαυτό σας πηγαίνει στο ίδιο κλαμπ όλη την ώρα; Λοιπόν, ήρθε η ώρα να βρείτε κάτι πραγματικά συναρπαστικό να κάνει απόψε.
Αυτός είναι όπου Naughty Πόλεις έρχεται ως απόλυτος οδηγός σας. Είσαι μόνο ένα άγγιγμα μακριά από την εύρεση του πιο συναρπαστική "άτακτο ζωή». Η εφαρμογή καλύπτει όλες τις μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Απλά επιλέξτε την πόλη σας και η εφαρμογή θα φορτώσει. Μετά την εφαρμογή έχει φορτωθεί η πόλη για πρώτη φορά, θα είστε σε θέση να χρησιμοποιούν τα βασικά χαρακτηριστικά του offline, καθώς και. Ρίξτε μια ματιά, όλες οι επιλογές σας είναι ακριβώς μπροστά σας: strip clubs, swingers clubs, συνοδούς, ερωτικό μασάζ, καταστήματα σεξ, γκέι, φετίχ και άλλοι. Απλά κάντε κλικ σε μια κατηγορία και να δείτε δεκάδες επιλογές. Μπορείτε να επιλέξετε έπειτα μια θέση και να δείτε φωτογραφίες, βίντεο, περιγραφές, ώρες λειτουργίας, και σχόλια των χρηστών. Εναλλακτικά μπορείτε να δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σε ένα χάρτη. Είναι ενημερώνεται καθημερινά, και μια νέα πόλη, προστίθενται κάθε μήνα! Και το καλύτερο από όλα, είναι ελεύθερος να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε!
Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το Google Street View για να δείτε ποια είναι η θέση μοιάζει. Ή, χρησιμοποιήστε το Google χάρτη για να λάβετε οδηγίες εκεί.
Μπορείτε να ταξινομήσετε τα αποτελέσματα σας ανάλογα με την απόσταση ή δημοτικότητα. Άτακτος ζωή ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο. Η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε σχόλια, έτσι τη φωνή σας μπορεί να ακουστεί αμέσως.
Η επαυξημένη πραγματικότητα η επιλογή είναι επίσης διαθέσιμη και έτοιμη για χρήση.
Έχουμε πλευρά διάλεξε το πολύ καλύτερες επιλογές και τους ονόμασε «άτακτο προτάσεις". Μπορείτε να δείτε τους υπογραμμίστηκε στην κορυφή των αποτελεσμάτων.
Έναρξη συναρπαστική TONIGHT νυχτερινή ζωή σας με τη διερεύνηση Naughty Πόλεων dot com, ή να κατεβάσετε το app. Και να θυμάστε, είναι ένα ελεύθερο να χρησιμοποιήσει, και αυτό είναι κακό ξεναγός σας ζωή στα χέρια σας!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λονδίνο και Νέα Υόρκη είναι έτοιμα. Νέα Πόλη θα προστεθούν ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ



πηγές : market.android.com naughtycities.com itunes.apple.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails