-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Κλινική για … πορνοστάρ !

Μία κλινική η οποία έδινε συμβουλές σε πορνοστάρ, στο San Fernando Valley, έκλεισε ύστερα από το σάλο που ξέσπασε για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένων και των παραπόνων τα οποία εξέφρασε και ένας πορνοστάρ φορέας του ιού HIV, ότι έλβε ελλειπή φροντίδα.

Σύμφωνα με τη διευθύντρια του Free Speech Coalition, Diane Duke, το Adult Industry Medical Health Care Foundation, το οποίο προσέφερε πληφορίες και φαρμακευτική υποστήριξη στους πορνοστάρ, ώστε να μην μολυνθούν από τον ιο του Aids, έκλεισε.

Η διευθύντρια της κλινικής και πρώην πορνοστάρ, Sharon Mitchell, αναφέρει ως επίσημη αιτιολογία της αναστολής λειτουργίας της κλινικής, την οικονομική κρίση.

Τον Απρίλιο του 2011 η κλινική κατηγορήθηκε για δημοσιοποίηση απόρρητων ιατρικών πληροφοριών, καθώς δεδομένα με την κατάσταση της υγείας πελατών της ανέβηκαν στην ιστοσελίδα της. Παράλληλα, δέχθηκε κριτική από την Πολιτεία και τοπικούς ιατρικούς φορείς, καθώς αρνήθηκε οποιαδήποτε συνεργασία για να διερευνηθεί πως ο ο πορνοστάρ Derrick Burts μολύνθηκε τον Δεκέμβριο του 2010 από τον HIV.

Ο 24χρονος πορνοστάρ δήλωσε ότι μολύνθηκε από τον ιο λίγους μήνες αφ’ ότου μπήκε στο επάγγελμα και ότι αντί η κλινική να του δώσει πληροφορίες για το πως θα φροντίσει τον εαυτό του, τον συμβούλευσαν να μη μιλήσει στα μίντια, να αλλάξει τον αροθμό του τηλεφώνου του και να φύγει από την πόλη.

πηγή : www.erotorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails