-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

«Είσαι παντρεµένος, αλλά σου λείπει το συναίσθηµα;» Μπες στο site της απιστίας!

Συγγραφέας εξειδικευµένη σε θέµατα που αφορούν τη σεξουαλικότητα,η Ισπανίδα Αλίθια Γκαγιότι είναι η εκπρόσωπος της ιντερνετικής πύλης VictoriaMilan.es, του πρώτου ιστότοπου που κάνει λάβαρό του τη µοιχεία και αφίχθη στην Ισπανία από τη Σκανδιναβία. Με φιλοσοφία το γνωστό «µια ζωή την έχουµε», ο ιστότοπος «δηλώνει» πως είναι «ειδικά φτιαγµένος για παντρεµένους/ες ή ζευγάρια» και προτρέπει:

«Κάνε το πάθος σου να ξαναζήσει. Ξεκίνα µια περιπέτεια». Στην Ισπανία υπήρχαν ήδη ιστότοποι συναντήσεων και µερικοί όπωςο SecondLove (∆εύτερη Αγάπη) ή Romance Secreto (ΜυστικόΡοµάντζο) υπονοούσαν ήδη απιστίες, όµωςο Victoria Milan είναι ο πρώτος που αναφέρεται απερίφραστα σε εξωσυζυγικές σχέσεις.
«Είσαι παντρεµένος, αλλά σου λείπει το συναίσθηµα;» ρωτάει περιπαθώς µιαφωνή στο βίντεο που διαφηµίζει τον ιστότοπο. Στο τέλος έρχεται ηκατηγορηµατική διαβεβαίωση πως η συµµετοχή είναι «100% ανώνυµη και εµπιστευτική». Η επισήµανση της ανωνυµίας και της εµπιστευτικότητας επανέρχεται ξανά και ξανά στις ανακοινώσεις που εκδίδει ως εκπρόσωπος η Αλίθια Γκαγιότι.

«Ξέρουµε πως περίπου 30% ως 40% των χρηστών των ισπανικών ιστότοπων συναντήσεων για εργένηδες λένε ψέµατα για τη… ληξιαρχική τους κατάσταση, αν δηλαδή είναι παντρεµένοι ή όχι. Τώρα δεν χρειάζεταιπια να το κάνουν», λέει η Γκαγιότι, το τελευταίο βιβλίο της οποίας έχει τίτλο «Ο νέος εικονογραφηµένος Καµασούτρα». Η συγγραφέας και εκπρόσωπος υπογραµµίζει επίσης, χωρίς πάντως να αναφέρει την πηγή της, ότι «σχεδόν το 50% των ανδρών και γυναικών που είναι παντρεµένοι ή ζουν ως ζευγάρι έχουν ήδη απιστήσει τουλάχιστον µία φορά». Ο ιστότοπος Victoria Milanξεκίνησεαπό τη Νορβηγία τον Οκτώβριο του 2010 και διαβεβαιώνει πως έχει ήδη 200.000 χρήστες.
Η βασική συνδροµή (µε περιορισµένο προφίλ) είναι δωρεάν, όµως οι χρήστες µπορούν, αν θέλουν, να περάσουν στη «βασική» ή την «premium» κατηγορία, µε µηνιαίο κόστος από 14 ως 43 ευρώ. Ο ιστότοπος υπογραµµίζει πως «όλες οι συναλλαγές είναι εµπιστευτικές» και πως πρόκειται «για την ιστοσελίδα συναντήσεων που έχει αυτή τη στιγµή τη µεγαλύτερη ανάπτυξη». Τα µέλη µπορούν να επισηµάνουν ότι αναζητούν «ένα αθώο φλερτ ον-λάιν», µια «ιστορία µιας νύκτας», ακόµη και µια «µακροπρόθεσµη περιπέτεια». Από τον γαλλικό ιστότοποRue89 πληροφορούµαστε πως, δύο εβδοµάδες αφότου παρουσιάστηκε στην Καθολική Ισπανία, µια έρευνα περιορισµένη στην Ιβηρική Χερσόνησο έδειξε πάνω από 1.000 αποτελέσµατα µεταξύ τωνανδρών και περίπου850 γυναίκες. Οµως οι «άπιστοι» είναι διακριτικοί. Μόλις έξι πρόσωπα παρακολουθούν τον λογαριασµό του Victoria Milan στο twitter καιµόλις 11 οµολογούν ότιτους «αρέσει» το ισπανικό προφίλ του στο facebook. Και ασφαλώς υπάρχουν αντιδράσεις.

«Θα έπρεπε να ντρέπεστε που προωθείτε την απιστία», έγραψε κάποιος Ντιέγκο. Αλλοι που είναιπιο προσγειωµένοι επισηµαίνουν πως«για κάθε έναν που σας βρίζει,υπάρχει ένας άλλος που θα γίνει µέλος». Πάντως τα περισσότερα από τα σχόλια κάνουν λόγο για «αηδία»

πηγή : www.dailyfucks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails