-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

«Big Sister» Ριάλιτι σε οίκο ανοχής!!!


Ριάλιτι σε... οίκο ανοχής κάνει θραύση στην Πράγα, όπου οι πελάτες απολαμβάνουν δωρεάν τις υπηρεσίες των καλλίγραμμων καλλονών και ο υπόλοιπος κόσμος το... οφθαλμόλουτρο!
Στο «Big Sister» μπορεί να πάρει μέρος οποιοσδήποτε επιθυμεί, αρκεί να υπογράψει μία δήλωση σύμφωνα με την οποία επιτρέπει να μαγνητοσκοπηθούν και να προβληθούν μέσω Ίντερνετ οι επιδόσεις του.
Βάζετε μια υπογραφή λοιπόν μαζί με 10 ευρώ και οι 40 καλλονές του «Big Sister» σας περιμένουν με τα μπουρνούζια στο λόμπι και την σάουνα του «κόκκινου» σπιτιού!
Μάλιστα, τα δωμάτια στα οποία εκτυλίσσεται η δράση δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα πιο εξοπλισμένα τηλεοπτικά στούντιο, αφού 58 κάμερες παρακολουθούν και καταγράφουν το καθετί.
Μέχρι σήμερα, περίπου 8.000 σκηνές με πελάτες επί τω έργω είναι διαθέσιμες για όσους είναι πρόθυμοι να πληρώσουν την μηνιαία συνδρομή των 29,95 για να πάρουν μάτι. To εγχείρημα κρίνεται επιτυχημένο, μιας και το site δέχεται τουλάχιστον 15.000 επισκέψεις την ημέρα!
Τα δε κορίτσια -εκτός από την δημοσιότητα- απολαμβάνουν και την παχυλή αμοιβή των 5.000 ευρώ μηνιαίως, όσα δηλαδή παίρνει και ο πρόεδρος της Τσεχίας!

πηγή : http://kanonitv.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails