-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Ρούχα κατά τη διάρκεια του σεξ φορούν οι μισές γυναίκες


Ρούχα ή παπούτσια κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής επιθυμούν οι μισές γυναίκες παραδεχόμενες οι περισσότερες από αυτές πως η συγκεκριμένη προτίμηση προέρχεται από τις ανασφάλειες που τις διακατέχουν.
Αναλυτικότερα, το 48% των γυναικών αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια του σεξ θέλει να φοράει στηθόδεσμο, νεγκλιζέ ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Υποστηρίζουν, μάλιστα, πως αυτά τα αντικείμενα είναι ικανά να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους ενώ το 24% τις κάνει να αισθάνονται περισσότερο σεξουαλικές.
Στηθόδεσμο κατά την ερωτική πράξη προτιμά το 68% των γυναικών, νεγκλιζέ το 59%, ψηλοτάκουνες γόβες το 40%, φόρεμα το 36% και εσώρουχα-σορτσάκια το 31%. Μάλιστα, ένα μικρότερο ποσοστό δε λέει όχι σε στολή νοσοκόμας...
Παράλληλα, το 61% των ερωτηθέντων απάντησε πως προτιμά σεξ χωρίς φώτα ώστε να μην φαίνονται οι ατέλειες του σώματός τους.
"Αυτή η έρευνα αποκάλυψε πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα ρούχα στην αυτοπεποίθηση της γυναίκας. Η χαμηλή αυτοπεποίθηση μπορεί να βελτιωθεί με την προσθήκη ρούχων. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος στο σεξ καθώς ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις", είπε ο εκπρόσωπος της ιστοσελίδας MyCelebrityFashion.co.uk όπου πραγματοποιήθηκε η έρευνα σε 1.563 γυναίκες.

πηγή : www.cosmo.gr

1 σχόλιο:

  1. Μάλιστα, ένα μικρότερο ποσοστό δε λέει όχι σε στολή νοσοκόμας...

    χα χα χα χα χα χα χα χα κάτι μου θυμίζει μήπως έχεις πάρει μέρος και εσύ στην έρευνα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails