-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Γιατί οι γυναίκες λένε όχι στο σεξ


Από όλα τα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ ή θα αντιμετωπίσουν, υπάρχει ένα πρόβλημα που οι άνδρες δεν έχουν καταφέρει και ούτε θα καταφέρουν να ξεπεράσουν: Οι γυναίκες μισούν το σεξ.
Το μίσος των γυναικών για το σεξ απορρέει από κάποιου είδους γυναικεία ενοχή, από ένα ξεπερασμένο πουριτανικό κοινωνικό δόγμα; Ή μήπως είναι ένα ενοχικό στίγμα ή ο φόβος της εγκατάλειψης; Υπάρχει βέβαια και η άποψη ότι δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά και ότι οι γυναίκες μισούν το σεξ μόνο και μόνο επειδή είναι χάλια σε αυτό.
Αυτό μπορεί να αποδειχθεί με μια γρήγορη βόλτα, λένε οι υποστηρικτές αυτής της άποψης, στην αγορά. Ρίξτε μια ματιά στα περιοδικά που διαβάζουν και δε θα έχετε πλέον καμία αμφιβολία: «Δέκα τρόποι για να μην είστε χάλια στο κρεβάτι», «Έξι πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να τον τρελάνετε» και άλλοι παρόμοιοι τίτλοι.
Και συμπληρώνουν οι οπαδοί αυτής της ανατρεπτικής θεωρίας: κατά τον ίδιο τρόπο που ένας τοίχος μάλλον δεν ενδιαφέρεται να παίξει τένις μαζί σας, σίγουρα δεν φταίτε εσείς (οι άνδρες).

πηγή : www.men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails