-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Γρήγορα αυτοκίνητα ίσον σεξ και υγεία


Τα γρήγορα αυτοκίνητα προκαλούν μεγαλύτερη έκκριση τεστοστερόνης. Και μεγαλύτερα επίπεδα τεστοστερόνης σημαίνει περισσότερη λίμπιντο και περισσότερη υγεία.
Το αυτοκίνητο δεν είναι μόνο προέκταση της αρρενωπότητας των αντρών. Είναι και ένα καλό φάρμακο για τη λίμπιντο και την υγεία τους. Ειδικότερα τα γρήγορα αυτοκίνητα σύμφωνα με μια νέα έρευνα.
Οι επιστήμονες μέτρησαν τα επίπεδα έκκρισης τεστοστερόνης κατά τη διάρκεια οδήγησης αυτοκινήτων και τα βρήκαν μεγαλύτερα σε άντρες που οδηγούσαν γρήγορα αυτοκίνητα. Και ως γνωστόν τα επίπεδα τεστοστερόνης συνδέονται με τη λίμπιντο, την ανανέωση των κυττάρων, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και τη γενικότερη υγεία.
Επιπλέον, παλιότερες έρευνες έχουν δείξει ότι οι άντρες άνω των πενήντα με χαμηλά επίπεδα της ορμόνης έχουν 33% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν πρόωρα σε σχέση με τους υπολοίπους.
Τα γρήγορα αυτοκίνητα σύμφωνα με τους επιστήμονες βοηθούν το αντρικό σώμα να μεταδώσει σεξουαλικά σήματα και θέτει σε λειτουργία τον υποσυνείδητο ανταγωνισμό μεταξύ αντρών για την κατάκτηση του άλλου φύλου.
Οι ερευνητές παρατήρησαν μάλιστα πως τα επίπεδα τεστοστερόνης των εθελοντών που συμμετείχαν στη μελέτη ήταν ιδιαίτερα αυξημένα όταν εκείνοι οδηγούσαν με τα ακριβά σπορ αυτοκίνητά τους εντός πόλεων, όπου υπήρχε γυναικείο κοινό για να τους θαυμάσει

πηγή : www.men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails