-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ριάλιτι για πορνο-σταρ

Ένας οίκος ανοχής στην Τσεχία σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις βασιλιάς του διαδικτυακού πορνό έναντι απεριόριστης ηδονής - και μάλιστα δωρεάν!
Η συμφωνία δε θα μπορούσε να είναι απλούστερη. Ξεκαθαρισμένα πράγματα: Η είσοδος του οίκου ανοχής είναι ελεύθερη. Το Big Sister, ένα από κορυφαία “κόκινα σπίτια» της χώρας, σε περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. 25 με 40 ξανθιές κατά πλειοψηφία καλλονές, αυτόχθονες ή γειτονοπούλες από το πρώην ανατολικό μπλοκ, σε περιμένουν στο lobby και στην σάουνα-απομίμηση αρκτικού igloo, με τα μπουρνούζια τους έτοιμα να ξεκουμπωθούν αναπάσα στιγμή για να αποκαλύψουν τα εκρηκτικά σωματικά τους προσόντα.

Πόσο πληρώνεις για όλα αυτά; Απολύτως τίποτα.
Πόσες κοπέλες μπορείς να έχεις; Οσες θέλεις. Η λογική είναι αμερικάνικος μπουφές: All you can eat. Στην κυριολεξία.
Δεν μπορεί, κάτι θα υπάρχει στα «ψιλά γράμματα», έτσι δεν είναι; Η αλήθεια είναι πως ναι, αλλά δεν είναι καν ψιλά γράμματα. Απλά, αν θέλεις να ανοίξει ο μουσουλμανικός παράδεισος μπροστά σου –χωρίς το ρύζι- τότε δεν έχεις παρά να υπογράψεις μια δήλωση κατά την είσοδό σου. Με τη δήλωση δέχεσαι να προσφέρεις τις ερωτικές σου στιγμές ως θέαμα στο Διαδίκτυο, υπό μορφή video.
Με άλλα λόγια, την ώρα που το κάνεις, σε βινετοσκοπούν και σε ανεβάζουν στο Ιντερνετ, χρεώνοντας συνδρομή.

Η πανέξυπνη ιδέα της πρώτης τσόντας-σόου (το Big Sister παραπέμπει ευθέως στο Big Brother) γεννήθηκε στο μυαλό δυο αυστριακών το 2005. Ποντάροντας στη ματαιοδοξία των αρσενικών και την σεξουαλική τους απληστία, θέλησαν να αποκτήσουν τη μεγαλύτερη «αποθήκη» ζωντανών ερωτικών στιγμών στο Δίκτυο. Και το κατάφεραν. Καθένα από τα δωμάτια του οίκου διαθέτει τουλάχιστον μια κάμερα, η οποία έχει μηχανισμό παρακολούθησης. Το φωτισμό δεν θα τον έλεγες «ρομαντικό»: Σκληρός και άπλετος, ιδανικός για βιντεοσκόπηση, αλλά μάλλον ακατάλληλος για περιπτύξεις. Παρόλα αυτά, οι επίδοξοι πρωταγωνιστές δεν το βάζουν κάτω. Είτε ζευγάρια, είτε τριο, είτε περισσότεροι, τα δίνουν όλα για τις ανάγκες του …ρόλου. Οι περισσότεροι μάλιστα παραδέχονται πως έπειτα από λίγα λεπτά ούτε που θυμούνται ότι χιλιάδες άλλοι τους παίρνουν μάτι. Οι πρώτοι που θαυμάζουν τις επιδόσεις τους είναι οι μοντέρ στο control room του οίκου, που διαθέτει τόσα monitors όσα και οι κάμερες. Μετά την αρχική επιλογή κι ένα υποτυπώδες μοντάζ, το υλικό ανεβαίνει στο site, απ’όπου μπορείς να το δεις έναντι συνδρομής 29,90 ευρώ το μήνα.
Πώς πάνε οι δουλειές; Μια χαρά. Κάθε μέρα ανεβαίνουν τουλάχιστον δώδεκα νέες ριάλιτι-πορνοταινίες, ενώ το site δέχεται πάνω από 10.000 επισκέψεις την ημέρα. Οι εμπνεύσεις ωστόσο των επιχειρηματιών του Big Sister δεν σταματούν εδώ. Συγκεκριμένα δωμάτια του οίκου έχουν χρησιμοποιηθεί ως locations γυρισμάτων πολλών πορνοταινιών, υλικό από το παρασκήνιο των οποίων μπορεί άνετα κάποιος να παρακολουθήσει. Ωστόσο το καλό βρίσκεται αλλού: Στα ατυχήματα και τα παραλειπόμενα των ερωτικών πράξεων (από κράμπες, μέχρι πεσίματα από το κρεβάτι και χειρότερα) που όπως καταλαβαίνει κανείς συμβαίνουν αρκετά συχνά. Ολο το υλικό είναι διαθέσιμο στα μέλη. Οσο για τους πρωταγωνιστές, μας παραπέμπουν προφανώς στον Warhol: Ο καθένας δικαιούται το δικό του δεκαπεντάλεπτο δημοσιότητας, έστω και υπό μορφή οργασμού. Αν βέβαια καταφέρει να κρατηθεί δεκαπέντε λεπτά…

πηγή : daypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails