-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Sarah White: Η γυμνή ψυχολόγος

Τι είναι αυτό που κάνει την Sarah White ξεχωριστή; Είναι ο τρόπος που επέλεξε να εξασκήσει το επάγγελμα της.
Η εν λόγο δεσποινίς λοιπόν προσφέρει στους τυχερούς πελάτες της γυμνή ψυχοθεραπεία! Όχι δε τους γδύνει, αυτή είναι γυμνή κατά τη συνεδρία. Πριν τρέξετε να κλείσετε ραντεβού να σας ενημερώσω ότι η συνεδρία –ευτυχώς για την Sarah δυστυχώς για μας- γίνετε μέσω Internet και κοστίζει 150 δολάρια την ώρα.

Σκέψου να γινότανε αυτό ζωντανά στο χώρο της, τα ραντεβού θα ήταν κλεισμένα για δυο χρόνια μπροστά.

Όπως λέει και η ίδια "Για τους άνδρες η θεραπεία, είναι πιο ενδιαφέρουσα, πιο δελεαστική, πιο συναρπαστική" και εγώ δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.
Η επισκέψεις που δέχεται το site της (www.sarahwhiteconsulting.com) είναι χιλιάδες καθημερινά και όπως φαίνεται η Sarah βρήκε την κότα με τα χρυσά αυγά, κάνει τη δουλειά της, γίνετε διάσημη, βγάζει ένα κάρο λεφτά και πάνω απ' όλα είναι κυρία! Δεν κάνει και επισκέψεις κατ οίκον για να την πεις βιζιτού –με την καλή έννοια πάντα-.

Εμένα πάλι μου θυμίζει κάτι σε «live webcam strip show» και τα ρέστα, άσε που είναι και πολύ ακριβότερο. Θα μου πεις πληρώνεις τα πτυχία της. Όπως και να χει καλά κάνει και το κάνει, αν κάποιος το δοκιμάσει ας μας ενημερώσει για τα αποτελέσματα!

Πηγή: www.larisaout.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails