-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Σεξ στην... ταράτσα του πανεπιστημίου!

Την ώρα που μερικούς ορόφους πιο κάτω βρισκόταν σε εξέλιξη φιλανθρωπική εκδήλωση σε κτήριο του Πανεπιστημίου USC στο Λος Άντζελες, ένα ζευγάρι παρέδιδε μαθήματα... σεξουαλικής ποικιλίας στην ταράτσα του κτηρίου, μέρα μεσημέρι.

Το πάθος απαθανατίστηκε στις φωτογραφίες που τράβηξε άγνωστος και δείχνουν έναν άνδρα- φοιτητή του Πανεπιστημίου- και μία γυναίκα αγνώστων στοιχείων να κάνουν σεξ στην άκρη της ταράτσας.

Το παράξενο είναι πως αντί το ζευγάρι να παραμείνει στο κέντρο της ταράτσας όπου δεν θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ορατό από τα γύρω κτήρια, επέλεξε την άκρη ούτως ώστε η σεξουαλική του δραστηριότητα να απασχολήσει... και άλλους.

Η αδελφότητα Κάππα Σίγμα παραδέχτηκε πως ο άνδρας των φωτογραφιών είναι μέλος της και στη συνέχεια τον απέβαλε για «συμπεριφορά που δεν ταιριάζει σε ένα μέλος της Κάππα Σίγμα και έναν gentleman (!)», σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Trojan.

Ο «δράστης» φαίνεται πως είναι Έλληνας, καθώς εκπρόσωπος της διοίκησης του Πανεπιστημίου έσπευσε να διευκρινίσει πως η ενέργεια αυτή έγινε από μεμονωμένο μέλος μίας αδελφότητας και δεν μπορεί να αποδοθεί συνολικά στην ελληνική κοινότητα η οποία «κάνει σπουδαία πράγματα σε καθημερινή βάση στο USC»!

Οι επικεφαλής του Συμβουλίου Αδελφοτήτων και του Πανελληνίου Συμβουλίου επρόκειτο να συναντηθούν αυτή την εβδομάδα με τους προέδρους όλων των αδελφοτήτων του Πανεπιστημίου για να συζητήσουν την ανάληψη δράσης.

Εξοργισμένη η διοίκηση του πανεπιστημίου ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό καταδικάζοντας τέτοιες συμπεριφορές.

πηγή : www.pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails