-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Adults only Hotels: Διακοπές ακατάλληλες δι ανηλίκους


Στη σκέψη και μόνο ότι οι διακοπές σου θα περιβάλλονται από μωρά, ουρλιαχτά, κυνηγητά στην παραλία και μαζικό παιδόκοσμο, προτιμάς να γεμίσεις τη μπανιέρα σου και να μείνεις σπίτι. Αλλά δεν είσαι μόνος. Είναι και το ζευγάρι των φίλων σου, που αν και έχουν παιδιά (ορισμένες φορές θα ήθελαν να τα έπνιγαν αλλά δεν έχει καμία σημασία) ευελπιστούν να ξεκλέψουν έστω ένα τετραήμερο, να «παρκάρουν» τα παιδιά στις γιαγιάδες και να ζήσουν ξένοιαστα, όπως τότε, π. π. (προ παιδιών)…

Ευτυχώς υπάρχει λύση. Χωρίς παιδιά, χωρίς περιορισμούς και μερικές φορές, γιατί όχι, χωρίς ρούχα και χωρίς ερωτικές δεσμεύσεις. Οι παραλίες των εξωτικών adults- only θερέτρων σε Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο σε περιμένουν!

Κανκούν, Μεξικό

To Desire Resort & Spa Riviera Maya είναι πολυτελής κρυψώνα όπου ακόμη και το ντύσιμο είναι προαιρετικό. Πρόκειται για all- inclusive θέρετρα ειδικά σχεδιασμένα για να φροντίζουν και να κακομαθαίνουν τα παθιασμένα ζευγάρια που αναζητούν έμπνευση και εμπειρίες που θα τους ανανεώσουν. Βρίσκεται στον κόλπο Petempich στη Riviera Maya, μόλις 20 λεπτά από το Cancoun, απομονωμένο, με μια λευκή αμμουδιά και μια μεγάλη παραλία. Όλο το χρόνο διοργανώνονται σπέσιαλ βραδιές bodypainting και διαγωνισμούς στην πισίνα, ενώ σε weekend, όπως το Desire Bunnies Weekend, το θέρετρο πλημμυρίζει από ροζ κουνελάκια… έτοιμα για όλα… ενώ μπορείς να απαθανατίσεις ερωτικές σκηνές με τη σύντροφό σου με τη βοήθεια επαγγελματιών φωτογράφων και να δώσεις νέα πνοή στην ερωτική σου ζωή. Στον παράδεισο των ενηλίκων, να θυμάσαι το Χρυσό Κανόνα: το "Όχι" σημαίνει απλά … "ΌΧΙ", τελεία και παύλα. Όλα τα άλλα σημαίνουν "ναι".
Οι τιμές ξεκινούν από 215 δολ. το άτομο/βραδιά. (www.desirecancun.com)

Καραιβική

Φαντάσου 365 παραλίες σε ένα νησί που δεν ξεπερνά τα 14 μίλια σε μήκος και 11 σε πλάτος. Η Αντίγκουα στην Καραϊβική μπορεί να αποτελέσει το δικό σου παράδεισο, με αφετηρία τον κόλπο Dickenson, όπου βρίσκεται το θέρετρο Sandals Antigua. Θα ανακαλύψεις σπάνιες σπηλιές και λευκές νησίδες, θα κολυμπήσεις σε απίστευτα τιρκουάζ νερά και θα βυθίσεις τα πόδια σου στην κατάλευκη άμμο, μακριά από κουβαδάκια και παιδικές φωνές ή μαμάδες που κυνηγούν το καμάρι τους με ένα βραστό αβγό στο χέρι. Το δε θέρετρο, ένα από τα καλύτερα της αλυσίδας, έχει 6 πισίνες, 10 μπαρ, πλήρες spa και θεωρείται από τα πιο ρομαντικά στον κόσμο. Θέρετρα που ανήκουν στην ίδια αλυσίδα, θα βρεις σε Τζαμάικα. Σάντα Λουτσία και Μπαχάμες.
Το concept είναι ίδιο, μόνο ζευγάρια, ρομαντισμός και πολλή φροντίδα, σε σημείο που δεν ξεκολλάς.
Οι τιμές ξεκινούν από 213 δολ./άτομο/βραδιά. (www.sandals.com)

Τζαμάικα

To όνομα και μόνο τα λέει όλα και αφήνει τη φαντασία να καλπάσει σε ηδονικές βραδιές που ανεβάζουν την… πεσμένη λίμπιντο στο κόκκινο! Αυστηροί κανόνες για διαμονή αποκλειστικά και μόνο σε ζευγάρια, περιβάλλον που παραπέμπει σε ερωτικές βραδιές, δωμάτια με τζακούζι και καθρέφτες στο ταβάνι, δροσερά κοκτέιλ στα μπαρ και εστιατόρια όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, barbeque και σούσι by the pool, beach parties γύρω από φωτιές και χορός μέχρι τελικής πτώσης, είναι μόνο μερικές από τις … ηδονιστικές εμπειρίες που θα μοιραστείς με άλλα ζευγάρια. Τα θέρετρα Hedonism II & III στη Τζαμάικα, από την ημέρα που άνοιξαν πριν από 20 και κάτι χρόνια, έχουν γίνει γνωστά σε όλο τον κόσμο, ως ο Κήπος της Εδέμ, για απόλυτα απενοχοποιημένες αποδράσεις ηδονής. Βέβαια, μη φανταστείς ότι θα περιβάλλεσαι πάντα από κορίτσια επιπέδου playmates...
Οι τιμές ξεκινούν για τον Ιούλιο από 420 δολ./ τη βραδιά/ το δωμάτιο. (www.hedonismresorts.com)

Ρόδος

Το Latino Bay./strong> είναι το πρώτο Adult Couples Only ξενοδοχείο στη Ρόδο και θα το ανακαλύψεις σε μια καταπράσινη περιοχή 7 χλμ. από το κοσμοπολίτικο Μανδράκι και την παλιά πόλη, κοντά στην Ιαλυσό. Οι «τροπικοί» κήποι θα σε χαλαρώσουν, το ίδιο και η πισίνα, η ήσυχη παραλία είναι ιδανική για windsurfing, η ατμόσφαιρα θα σε απομακρύνει από το οικογενειακό προφίλ των μεγάλων θερέτρων. Μη φανταστείς πολυτέλεια, αλλά οι κριτικές λένε ότι είναι ένα συμπαθέστατο ξενοδοχείο με ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό.
Οι τιμές στα μέσα Ιουλίου για ένα δίκλινο δωμάτιο ξεκινούν από 142 ευρώ / διανυκτέρευση - all inclusive (www.forumhotels.com)

Μύκονος

Βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Ιωάννη, στο πιο ερωτικό νησί της Ελλάδας, τη Μύκονο και είναι και αποκλειστικά αφιερωμένο σε ζευγάρια και νεόνυμφους. Διακριτικότητα, ανέσεις, spa, χρώματα εκρού και λιλά, συνθέτουν τον απόλυτα πολυτελή παράδεισό σου. Το μπουτίκ ξενοδοχείο Apsenti θα σε φιλοξενήσει σε δωμάτια με ιδιωτικό τζακούζι, θα σε κοιμήσει σε queensize κρεβάτια και λευκά κλινοσκεπάσματα, ενώ το κυριότερο, θα σου χαρίσει ελευθερία, μακριά από το βουητό του κοσμοπολίτικου νησιού.
Οι τιμές για μέσα Ιουλίου ξεκινούν από 195 ευρώ το δωμάτιο Sweet Hug ή το Love Nest. (http://www.apsenti.gr/)
Άλλο ένα couples-only ξενοδοχείο στη Μύκονο, στο Καλό Λιβάδι, σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού. Στο Pietra e Mare θα εντυπωσιαστείς από την πολυτέλεια, τη γαλήνη των χώρων, την ηρεμία, τη θέα, τα δωμάτια! Από 310 ευρώ το δωμάτιο τη βραδιά για την υψηλή περίοδο. (http://www.pietraemaremykonos.com)

Κρήτη

Ένα ξενοδοχείο κοντά στα Σφακιά της Κρήτη.�, το Vritomartis, έρχεται να αποτελέσει τον παράδεισο των γυμνιστών, αφού είναι το μοναδικό ίσως ξενοδοχείο που έχει άδεια γυμνισμού και ακολουθεί τους Διεθνείς Κανόνες του Ιδρύματος Γυμνισμού. Φυσικά, δεν επιτρέπεται ο γυμνισμός σε κανέναν από τους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου, ενώ αντίθετα επιτρέπεται σε όλους τους εξωτερικούς χώρους και επιβάλλεται στην πισίνα και την παραλία. Μην περιμένεις να βρεις μόνο ζευγάρια και μην πηγαίνει το μυαλό σου στο πονηρό. Εδώ θα βρεις την απόλυτη απελευθέρωση, η οποία μεταφράζεται απλά ως επιστροφή στη φύση. Μπορεί να συναντήσεις και οικογένειες, αλλά σίγουρα το αίσθημα της ελευθερίας που θα νιώσεις θα σε χαλαρώσει. Αρκεί να το δεις με τη σοβαρότητα που το βλέπουν και οι ξένοι φυσιολάτρες και όχι σαχλαμαρίζοντας, σχολιάζοντας ή «κάνοντας μάτι». Σημείωσε ότι βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία με θέα το νότιο Κρητικό Πέλαγο και την οροσειρά των Λευκών Ορέων να εκτείνεται σε ύψος 2000 μέτρων προς το Βορρά.
Οι τιμές ξεκινούν από 50 ευρώ/ άτομο/ ημέρα για δωμάτιο με θέα θάλασσα και ημιδιατροφή. Υπάρχουν όμως και πολλές προσφορές. (www.vritomartis.gr)

πηγή : www.menslounge.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails