-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Βγαίνει στη σύνταξη η Τσιτσιολίνα

Όλοι... κάποια στιγμή συνταξιοδοτούνται ακόμα και η Τσιτσιολίνα. Όχι όμως από το συνδικάτο της πορνοβιομηχανίας χάρη στην οποία έγινε γνωστή αλλά από την πολιτική της καριέρα στην ιταλική Βουλή
Η Ιλόνα Στάλερ, κατά κόσμον Τσιτσιολίνα, πλησιάζει τα 60 και σε ένα μήνα συνταξιοδοτείται. Η διάσημη πορνοστάρ γεννήθηκε στη Βουδαπέστη στις 26 Νοεμβρίου 1951. Τη δεκαετία του 1970 βρέθηκε στην Ιταλία όπου και ακολούθησε καριέρα πορνοστάρ, γυρίζοντας ταινίες σκληρού πορνό. Από το 1979 άρχισε πολιτική καριέρα με τους Πράσινους και μετά με το Partito Radicale.
Η πορνοστάρ που το 1990 προσφέρθηκε να κάνει έρωτα με τον Σαντάμ Χουσεΐν, προκειμένου να επέλθει ειρήνη στη Μέση Ανατολή και να αποφευχθεί ο Πόλεμος του Κόλπου δικαιούται βουλευτική σύνταξη ύψους 3.000 ευρώ την οποία από τον επόμενο μήνα θα απολαμβάνει.
Υπήρξε σύζυγος του εικαστικού καλλιτέχνη Τζεφ Κουνς, από το 1991 μέχρι το 1992, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο. Ο Κουνς μάλιστα είχε δημιουργήσει έργα, που παρουσίαζαν αυτόν και τη σύζυγό του σε διάφορες ερωτικές στάσεις και τα οποία εκτέθηκαν με τον τίτλο Made In Heaven.
Η ίδια σε δηλώσεις της στη Corriere della Sera είπε: "Δούλεψα σκληρά. Εγώ δεν συμμετείχα σε μπούνγκα μπούνγκα πάρτι αλλά έκανα κουραστική δουλειά. Οι Ιταλοί με ήθελαν κι εγώ έφευγα κάθε πρωί μόνη μου χωρίς οδηγό, με ένα Peugeot 205 και έκανα προεκλογική εκστρατεία. Πολλές φορές μάλιστα επέστρεφα σπίτι μου μετά τα μεσάνυχτα. Οσο για τον μισθό μου, το 60% το έδινα στο κόμμα".
Βέβαια η φλογερή Τσιτσολίνα δε μπορεί εύκολα να ξεχάσει το ένδοξο παρελθόν της. Ετσι την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να εμφανιστεί σε ένα σεξ μπαρ σε μια από τις αρχαιότερες ιταλικές πόλης το Κιέτι.
"Θα τραγουδήσω γυμνόστηθη, αφού μπορώ ακόμα".

πηγή : news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails