-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Η ιστορία του δονητή

Αρχαία Ελλάδα

Ο πρώτος δονητής έχει αρχαία Ελληνική καταγωγή όπου οι έμποροι πωλούσαν κάτι ονομαζόμενο "olisbos". Φτιαγμένο από πέτρα, δέρμα και σε μερικές περιπτώσεις ξύλο. Αγοραζόταν και χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά από ελεύθερες γυναίκες στην αρχαία Ελλάδα αλλά τώρα χρησιμοποιείται και από τα δύο φύλα.


Αργότερα...

Όταν το εργαλείο ηδονής έφτασε στην Ιταλία... Οι Ιταλοί για να το κάνουν πιο απολαυστικό έβαζαν και λάδι ελιάς πάνω στο εργαλείο για να γλιστράει κάνοντας το έτσι πιο ευχάριστο στην χρήση αν και δεν ήταν τόσο εύχρηστο λόγω υλικών κατασκευής και σχήματος. Οι Ιταλοί το αποκαλούσαν "Diletto" από την λέξη Delight.


Victorian Era

Ήταν γύρω στα μέσα του 19ου αιώνα όταν ο κόσμος γνώρισε τον πρώτο λαστιχένιο δονητή. Ήταν πολύ πιο ευχάριστος και ήταν κάτι σαν ζωοδότης.


Στην αρχαία Ελλάδα χρησιμοποιόταν για τις "υστερικές" γυναίκες της εποχής. Aπό την εποχή του Iπποκράτη ως τη δεκαετία του 1920, οι γιατροί ανακούφιζαν τα συμπτώματα των υστερικών γυναικών μαλάζοντας με το χέρι τα γεννητικά τους όργανα μέχρι να φθάσουν σε οργασμό και ο δονητής, αρχικά, εμφανίστηκε ως ένα ηλεκτρομαγνητικό ιατρικό όργανο που ανταποκρινόταν άμεσα σ' αυτού του είδους τη θεραπευτική αγωγή.


O δονητής, που εφευρέθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1880, υιοθετήθηκε με ενθουσιασμό στις αρχές. Στις αρχές του 20ου αιώνα οι δονητές έκαναν την εμφάνιση τους και στον ερωτικό κινηματογράφο.

πηγή : www.sexystory.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails