-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ο εθισμός στο διαδικτυακό πορνό

Είμαι 34 ετών, παντρεμένος και εθισμένος στο διαδικτυακό πορνό. Περνώ ώρες μπροστά στον υπολογιστή βλέποντας ερωτικές ταινίες, ενώ τελευταία έχει μειωθεί η επιθυμία μου να κάνω έρωτα με τη γυναίκα μου. Συνήθως φαντασιώνομαι σκηνές πορνό για να μπορέσω να έχω διέγερση και μόνο τότε καταφέρνω να ολοκληρώσω. Πώς μπορώ να απεμπλακώ;

Πρόβλημα από μόνο του δεν αποτελεί η επιθυμία σας να βλέπετε ερωτικές ταινίες ή η προτίμησή σας σε συγκεκριμένες φαντασιώσεις, αλλά ο χρόνος που αναλώνετε σε αυτήν την δραστηριότητα εις βάρος άλλων ποιοτικών πτυχών της ζωής σας και το γεγονός ότι ύπουλα σας εμποδίζει από το να λειτουργήσετε αυθόρμητα στις ερωτικές στιγμές με την σύζυγό σας.

Οι φαντασιώσεις ναι μεν εμπλουτίζουν την ερωτική επιθυμία και τη διέγερση, αλλά πίσω από αυτές καραδοκεί και μια βαθύτερη μοναξιά.

Όταν εκείνες αποτελούν απαραίτητο στόχο και «δεκανίκι» για την επίτευξη της ερωτικής πράξης, κάτι πάντα «κλέβουν» από τη ερωτική επαφή και τη δυνατότητά σας να δείτε τη σύντροφό σας όπως είναι.

Έτσι, η σύντροφος μεταμορφώνεται σε ένα «όχημα» που θα δώσει τροφή στη φαντασίωσή σας, αντί η φαντασίωση να γίνει το «όχημα» για να έρθετε πιο κοντά στην σύντροφό σας.

Προσπαθήστε να μειώσετε τον χρόνο που αναλώνετε στην δραστηριότητα αυτήν και ενισχύστε τις πρόσφορες συνθήκες που θα ξυπνήσουν τον ερωτισμό με τη σύντροφό σας. Μαζί της μπορείτε άλλωστε μέσω ανοιχτού διαλόγου να ανακαλύψετε ερωτικές εικόνες που θα διεγείρουν και τους δύο και να τις ενσωματώσετε στην ερωτική σας πράξη.

πηγή : www.tanea,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails