-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ο τραπεζίτης και η καμαριέρα

Οι περιπέτειες του Ντομινίκ εμπνέουν τη βιομηχανία πορνό - Ήταν επόμενο μετά από τέτοια δημοσιότητα και τόσες συζητήσεις γύρω από την υπόθεση του Ντομινίκ Στρος-Καν και της καμαριέρας. Αν το κανονικό Χόλιγουντ εμπνέεται από προέδρους και πολέμους, το “Χόλιγουντ” της ηδονής θα εμπνευστεί από περιπέτειες της κρεβατοκάμαρας, ιδίως αν σε αυτές τις περιπέτειες πρωταγωνιστούν πρώτα ονόματα της πολιτικής σκηνής.

Κάπως έτσι η ιστορία του Στρος Καν και της καμαριέρας θα είναι το βασικό θέμα μιας παρωδίας πορνό. H παραγωγή βρίσκεται σύμφωνα με την Liberation σε πρώιμο ακόμη στάδιο αλλά το κοινό παίρνει μια πρώτη ιδέα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει αφού το σενάριο το έχει γράψει η ίδια η ζωή στο ξενοδοχείο Sofitel. “Ο ιδιοκτήτης ενός μεγάλου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία μιας καμαριέρας που έρχεται στη δουλειά. Για αυτήν είναι μια μεγάλη ευκαιρία να βγει από την ανωνυμία και χρησιμοποιεί όλα τα μέσα”.

Αν το σχέδιο υλοποιηθεί, ο πρωταγωνιστικός ρόλος της καμαριέρας, το πιθανότερο είναι να δοθεί στην σχετικά άγνωστη στο χώρο Katia De Lys αλλά ένα μεγάλο όνομα θα ενσαρκώσει την απατημένη και πιστή Anne Sinclair. Πρόκειται για τη Sandra Romain που έχει μεγάλες περγαμηνές στο συγκεκριμένο είδος τέχνης με πιο πρόσφατες, το βραβείο για την καλύτερη πρωκτική σκηνή το 2007 αλλά και αυτό της καλύτερης σκηνής ομαδικού σεξ, στα περίφημα βραβεία AVN. Τον Στρος-Καν θα υποδυθεί ο βετεράνος θρυλικός Ιταλός πορνοστάρ Roberto Malone.

Oρισμένοι παραγωγοί πορνό - γράφει η Λιμπερασιόν - έχουν ειδικευτεί στις παρωδίες από σειρές και ταινίες ή ακόμα και κινούμενα σχέδια όπως οι Simpsons ή ο Super Mario, αλλά κάποιες φορές τους εμπνέει και η πολιτική επικαιρότητα.

πηγή : www.bourdela.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails