-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Η... απογείωση των αισθήσεων

Να ένα μέρος που δεν σκεφτήκατε ποτέ ότι θα μπορούσατε να κάνετε σεξ, στον... ουρανό. Και όμως ένας πορνοσταρ, μετρ τους είδους το κατάφερε και αυτό
Ο Άλεξ Τόρες, ο οποίος είναι πορνοσταρ αλλά και εξπέρ του skydiving αποφάσισε να απογειώσει τόσο τις δικές τους αισθήσεις όσο και της ρεσεψιονίστ Χόουπ Χόουελ, κάνοντας έρωτα ενώ επιδίδονταν στο αγαπημένο τους σπορ, το skydiving.
Το ατρόμητο ζευγάρι συνευρέθηκε πρώτα στο αεροπλάνο και μετέπειτα ενώ έκαναν σεξ, πήδηξαν στο κενό και συνέχισαν στον... έβδομο ουρανό μέχρι που προσγειώθηκαν στο έδαφος.
Αν και συνευρέθηκαν πολύ νωρίς το πρωί ώστε να μη γίνουν αντιληπτοί, ο Τόρες ανέβασε το βίντεο που τράβηξαν στο μπλογκ του, το οποίο έφτασε μέχρι το λύκειο της τοπικής κοινότητας με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαμαρτυρίες.
Αν και δεν τους είδε κανείς οπότε και δεν υπάρχει προσβολή της δημοσίας αιδούς, ωστόσο η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, εξετάζει το βίντεο για να δει εάν το καυτό ζευγάρι ανέβασε τη θερμοκρασία στο αεροπλάνο και απέσπασε τη προσοχή του πιλότου.
Μέχρι τώρα δεν έχουν σχηματιστεί εναντίον τους κατηγορίες καθώς δεν έχει βρεθεί κάποια παράνομη ενέργεια.
Σύμφωνα με το NBC, ο Τόρες απολύθηκε από τη δουλειά του ως εκπαιδευτής, ενώ εκείνος κατέβασε το βίντεο από το μπλογκ του.

πηγή : news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails