-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

Σεξ στην... ταράτσα του πανεπιστημίου!

Την ώρα που μερικούς ορόφους πιο κάτω βρισκόταν σε εξέλιξη φιλανθρωπική εκδήλωση σε κτήριο του Πανεπιστημίου USC στο Λος Άντζελες, ένα ζευγάρι παρέδιδε μαθήματα... σεξουαλικής ποικιλίας στην ταράτσα του κτηρίου, μέρα μεσημέρι.

Το πάθος απαθανατίστηκε στις φωτογραφίες που τράβηξε άγνωστος και δείχνουν έναν άνδρα- φοιτητή του Πανεπιστημίου- και μία γυναίκα αγνώστων στοιχείων να κάνουν σεξ στην άκρη της ταράτσας.

Το παράξενο είναι πως αντί το ζευγάρι να παραμείνει στο κέντρο της ταράτσας όπου δεν θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ορατό από τα γύρω κτήρια, επέλεξε την άκρη ούτως ώστε η σεξουαλική του δραστηριότητα να απασχολήσει... και άλλους.

Η αδελφότητα Κάππα Σίγμα παραδέχτηκε πως ο άνδρας των φωτογραφιών είναι μέλος της και στη συνέχεια τον απέβαλε για «συμπεριφορά που δεν ταιριάζει σε ένα μέλος της Κάππα Σίγμα και έναν gentleman (!)», σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Trojan.

Ο «δράστης» φαίνεται πως είναι Έλληνας, καθώς εκπρόσωπος της διοίκησης του Πανεπιστημίου έσπευσε να διευκρινίσει πως η ενέργεια αυτή έγινε από μεμονωμένο μέλος μίας αδελφότητας και δεν μπορεί να αποδοθεί συνολικά στην ελληνική κοινότητα η οποία «κάνει σπουδαία πράγματα σε καθημερινή βάση στο USC»!

Οι επικεφαλής του Συμβουλίου Αδελφοτήτων και του Πανελληνίου Συμβουλίου επρόκειτο να συναντηθούν αυτή την εβδομάδα με τους προέδρους όλων των αδελφοτήτων του Πανεπιστημίου για να συζητήσουν την ανάληψη δράσης.

Εξοργισμένη η διοίκηση του πανεπιστημίου ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό καταδικάζοντας τέτοιες συμπεριφορές.

πηγή : www.pamepreveza.gr

Ο καλύτερος γυναικείος χάρτης. Βρες το μέγεθος ανά χώρα!

Στο targetmap.com θα συναντήσετε ένα χάρτη διαφορετικό. Εμφανίζει συγκριτικά τα μεγέθη «ανδρικών μορίων» στις χώρες ανά τον πλανήτη. Ξεκινώντας από το κόκκινο χρώμα που δείχνει πως οι άνδρες των εν λόγω χωρών δε φημίζονται για τα προσόντα τους και φτάνοντας έως το σκούρο πράσινο (μίλι;) των χωρών που διεκδικούν ένα ρεκόρ Guinness για το θέμα, ο χάρτης λύνει τις απορίες που πάντα είχατε και ενδεχομένως ντρεπόσασταν να ρωτήσετε.

Και για την ιστορία: «The Oscar goes to… Congo», με το Εκουαδόρ να ακολουθεί κατά πόδας. Στον πάτο της λίστας, από την άλλη, βρίσκεται η Νότια Κορέα, με την Ινδία, την Ταϊλάνδη και την Καμπότζη να ακολουθούν.

www.dailyfucks.com

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

Έξω οι μίνι φούστες από το ρωσικό κοινοβούλιο

Στέλνοντας το μήνυμα πως η Δούμα (η ρωσική κάτω βουλή) πλέον δεν είναι «αμέρικαν μπαρ», ο νέος κώδικας ηθικής του Κρεμλίνου επιβάλλει επί της ουσίας ένα νέο κώδικα ένδυσης βάσει του οποίου, στο εξής θα απαγορεύονται, τόσο στους βουλευτές όσο και στους συνεργάτες τους, οι μίνι φούστες και τα βαθιά αποκαλυπτικά ντεκολτέ.
Αντιθέτως, σύμφωνα τους εν λόγω κανόνες ηθικής (όπως αυτοί παρουσιάζονται από τη ημερήσια εφημερίδα «Moskovsky Komsomolets»), το ενδεδειγμένο κοινοβουλευτικό ντύσιμο θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από «επισημότητα, εγκράτεια, σεβασμό στην παράδοση και τάξη».
Κι αν οι παραπάνω οδηγίες δεν θα είχαν καμία αξία στο ελληνικό κοινοβούλιο, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για το ρωσικό καθώς εκεί, μεταξύ των βουλευτών, ξεχωρίζουν «πολιτικές» προσωπικότητες με πλούσια κάλλη όπως η πρώην πρωταθλήτρια της γυμναστικής, Αλίνα Καμπάεβα (φώτο).

πηγή : www.ethnos.gr

Τρία απρόοπτα κατά τη διάρκεια του... σεξ!

Πολλές φορές κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με διάφορα...απρόοπτα που προκαλούν αμηχανία ή αρνητικές σκέψεις.
Το σημαντικό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να μη διστάσετε να συζητήσετε ανοιχτά με το σεξουαλικό σας σύντροφο για όλα αυτά που σας απασχολούν, ώστε να σταματήσετε να αισθάνεστε αμηχανία! Διαβάστε τα 3 πιο συχνά απρόοπτα πράγματα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.


1. Αδυναμία Στύσης. Για τις πλείστες των περιπτώσεων, αιτίες είναι το άγχος και η κούραση. Εφόσον δεν συμβαίνει συχνά, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ούτε λόγος για να αισθάνεται κανείς μειονεκτικά. Ορισμένες περιπτώσεις, η αδυναμία στύσης οφείλεται σε λήψη φαρμάκων ή σε έλλειψη ύπνου και ηρεμίας. Αν, από την άλλη, σας συμβαίνει συχνά, ενημερώστε τον γιατρό σας καθώς μπορεί να υποβόσκει κάποιο νόσημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

2. Πρόωρη εκσπερμάτιση. Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι κάτι φυσιολογικό αν πρόκειται για την πρώτη ή τις πρώτες σας επαφές. Διαφορετικά, μπορεί να οφείλεται σε κούραση, ψυχολογική πίεση ή αποχή από το σεξ για κάποιο διάστημα. Αν η πρόωρη εκσπερμάτιση συμβαίνει συχνά, συζητήστε το με τον γιατρό σας για να διαπιστώσετε αν οφείλεται σε οργανικά ή ψυχολογικά αίτια.


3. Αδυναμία εκσπερμάτισης. Λόγος ανησυχίας συντρέχει όταν ο άντρας δεν μπορεί να εκσπερματίσει ποτέ (ούτε όταν αυτοϊκανοποιείται). Σε τέτοια περίπτωση πρέπει να διερευνηθούν οργανικές αιτίες. Διαφορετικά, είναι πολύ πιθανόν ότι η αδυναμία εκσπερμάτισης οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους. Χαλαρώστε, συζητήστε με το ταίρι σας για ό,τι μπορεί να σας απασχολεί και δοκιμάστε ξανά.


Πάντως ότι και να συμβεί εσείς δεν πρέπει να πτοείστε. Συμβαίνει και στις καλύτερες... οικογένειες. Την επόμενη φορά φροντίστε όμως να μην το σκέφτεστε και όλα θα πάνε ρολόι!

πηγή : www.newsit.gr

28/03/11 Photo of the day!!!

Eλένη + Βίβιαν !!!

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

Στο σφυρί τα πιο αισθησιακά ελβετικά ρολόγια
Σπάνια ρολόγια του 18ου και του 19ου αιώνα με ιδιαιτέρως ερωτικές σκηνές αναμένεται να βγουν σε δημοπρασία στη Γενεύη αυτή την εβδομάδα. Πρόκειται για τα 33 κομμάτια μία συλλογής Ελβετού, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ο οποίος ωστόσο τα μάζευε εδώ και 25 χρόνια. Η συλλογή του σύμφωνα με το Reuters περιλαμβάνει πάνω από 700 έργα τέχνης και κειμήλια – όλα με ερωτικό περιεχόμενο –. Μεταξύ αυτών βρίσκονται μπαστούνια, αγάλματα και “αντικείμενα από ελεφαντόδοντο με αυτοερωτική χρήση”.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του οίκου δημοπρασιών, ο συλλέκτης θα...
πουλήσει τα υπόλοιπα αντικείμενα σε ξεχωριστή δημοπρασία που θα γίνει στη Γαλλία μέσα στο 2011, αφού κανείς στην οικογένειά του δεν επιθυμεί να συνεχίσει τη συλλογή του.

Σύμφωνα με το Reuters η παραγωγή ελβετικών ρολογιών με τολμηρά σχέδια ξεκίνησε από τον 17ο αιώνα και τροφοδοτούσε την κινεζική αγορά. Τα πιο περίτεχνα κομμάτια αγόραζε ο κινέζος αυτοκράτορας.

Όσο για τις τιμές, οι υπεύθυνοι της δημοπρασίας εκτιμούν ότι ένα από τα ρολόγια θα πωληθεί γύρω στα 90.000 δολάρια και σχετικά μικρότερες τιμές θεωρούν ότι θα πιάσουν τα υπόλοιπα.

πηγή : totefteri.blogspot.com

Κι όμως... το sex μπορεί να σκοτώσει

Οι απότομες “εκρήξεις” έντονης σωματικής δραστηριότητας, όπως το sex, μπορεί να αυξήσουν σημαντικά τον κίνδυνο εμφράγματος ή άλλου θανατηφόρου καρδιακού επεισοδίου, ιδίως για όσους ζουν μια καθιστική ζωή και δεν ασκούνται τακτικά ή για τους μεσήλικες, που δεν έχουν συχνή ερωτική επαφή ούτε ασκούνται σωματικά με άλλο τρόπο.


Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, από τους ερευνητές του Ιατρικού Κέντρου του πανεπιστημίου
Tufts της Βοστόνης και του Τμήματος Επιδημιολογίας της Σχολής Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, που μελέτησαν 14 δημοσιευμένες έρευνες, που αφορούν πάνω από 6.000 άτομα, σχετικά με τη σχέση ανάμεσα στη σωματική άσκηση, το sex και τον κίνδυνο εμφράγματος ή ξαφνικού καρδιακού θανάτου.

Αυτό που συμπέραναν, ήταν ότι οι αγύμναστοι άνθρωποι κινδυνεύουν 3,5 φορές περισσότερο από έμφραγμα ή ξαφνικό θάνατο, όταν καταβάλλουν ξαφνικά έντονη σωματική προσπάθεια (π.χ. για τζόκινγκ).

Ο αντίστοιχος κίνδυνος κατά τη διάρκεια του σεξ ή λίγο μετά είναι 2,7 φορές μεγαλύτερος.

Οι μελέτες δείχνουν ότι ο κίνδυνος είναι μεν αυξημένος, όμως η περίοδος του αυξημένου κινδύνου είναι σχετικά σύντομη, μια έως δύο ώρες, στη διάρκεια και αμέσως μετά το τρέξιμο ή το sex.

Για το λόγο αυτό, συνολικά μέσα σε ένα έτος ο κίνδυνος για τους αγύμναστους είναι υπαρκτός, αλλά παρόλα αυτά αρκετά μικρός.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με υπολογισμούς, σε ένα δείγμα 10.000 ανθρώπων, αν όλοι αύξαναν απότομα τη σωματική δραστηριότητά τους (λόγω σεξ, τρεξίματος κ.α.) κατά μια ώρα μέσα στην εβδομάδα, μπορεί να σημειώνονταν δύο ή τρία περισσότερα περιστατικά θανατηφόρου εμφράγματος ετησίως.

Από την άλλη, οι ερευνητές επεσήμαναν, ότι θα πρέπει να ληφθούν υπόψη τα πολλαπλά οφέλη της σωματικής άσκησης, η οποία έχει υπολογιστεί ότι μειώνει μέχρι και 30% τον κίνδυνο για έμφραγμα.

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό σύγγραμμα, Journal of the American Medical Association.

πηγή : kramablog.blogspot.com

Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2011

Η Άντζελα στο web!!!Aφιερώματα για την νέα της φωτογράφηση στα

www.tromaktiko.net

to-kounavi.blogspot.com

και

www.kanonitv.gr

Βρήκαν την ουσία που επηρεάζει τις σεξουαλικές προτιμήσεις

Η ανακάλυψη έγινε στα ποντίκια και η ουσία που είναι πολύ γνωστή και ονομάζεται σεροτονίνη είναι αυτή που κάνει τα αρσενικά ποντίκια να είναι αδιάφορα απέναντι στα θηλυκά!
Ένας νευροδιαβιβαστής, η σεροτονίνη, μια χημική ουσία στον εγκέφαλο, φαίνεται να ελέγχει τις σεξουαλικές προτιμήσεις, τουλάχιστον στα αρσενικά ποντίκια, τα οποία μπορούν να γίνουν αδιάφορα απέναντι στα θηλυκά, δείχνοντας παράλληλα ενδιαφέρον για άλλα αρσενικά.

Είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύεται ότι ένας γνωστός νευροδιαβιβαστής παίζει ρόλο στη σεξουαλική ζωή ενός θηλαστικού, αν και άλλοι επιστήμονες συστήνουν επιφύλαξη και αυτοσυγκράτηση για την εξαγωγή πρόωρων συμπερασμάτων, σχετικά με τη σημασία της ανακάλυψης, για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα.

«Κανείς πριν δεν είχε σκεφτεί ότι η σεροτονίνη μπορεί να εμπλέκεται στις σεξουαλικές προτιμήσεις», δήλωσε ο κινεζικής καταγωγής ερευνητής Ζου-Φενγκ Τσεν της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Ουάσιγκτον στο Σεν Λιούις.

Οι ερευνητές, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό "Nature", σύμφωνα με το BBC και το "Science", διαπίστωσαν ότι τα αρσενικά πειραματόζωα, στα οποία υπήρχε έλλειψη σεροτονίνης, έχασαν το ενδιαφέρον τους για τα θηλυκά. Όταν αυτά τα ποντίκια -τα οποία είχαν τροποποιηθεί έτσι ώστε ο εγκέφαλός τους να μην έχει αρκετά κύτταρα που παράγουν σεροτονίνη- κλήθηκαν να διαλέξουν μεταξύ συντρόφων στο ίδιο κλουβί, δεν έδειξαν κάποια προτίμηση είτε στα θηλυκά, είτε στα αρσενικά (τα μισά περίπου μεταλλαγμένα ποντίκια προτίμησαν να συνουσιαστούν με άλλα αρσενικά).

Όταν μόνο ένα άλλο αρσενικό μπήκε στο κλουβί του αρσενικού ποντικιού με την μειωμένη σεροτονίνη, τότε το τελευταίο ήταν πιο πιθανό να επιθυμήσει να συνευρεθεί με το ομόφυλό του ζώο και να βγάλει έτσι κραυγές πρόσκλησης για συνουσία, κάτι που συνηθίζει, υπό κανονικές συνθήκες, να κάνει όταν θέλει να έχει σεξουαλική επαφή με ένα θηλυκό.

Οι ερευνητές, ωστόσο, διευκρίνισαν ότι το "φλερτ" στο εργαστήριο μεταξύ αρσενικών ποντικιών, λόγω έλλειψης σεροτονίνης, δεν μπορεί να αντιστοιχιστεί με την ανθρώπινη ομοφυλοφιλία.

Παραμένει, έτσι, ακόμα ανοιχτό το ζήτημα αν η σεροτονίνη έχει κάποια σχέση με τη σεξουαλική συμπεριφορά και των ανθρώπων.

Η σεροτονίνη μεταφέρει μηνύματα μεταξύ των νευρώνων (εγκεφαλικών κυττάρων), παίζοντας ρόλο σε πολλές λειτουργίες, όπως ο ύπνος, η τροφή, η επιθετικότητα, η ψυχική διάθεση κ.ά. Τα αντικαταθλιπτικά φάρμακα συνήθως αυξάνουν το επίπεδο της σεροτονίνης στον εγκέφαλο και έχει αναφερθεί ότι, μεταξύ άλλων πιθανών παρενεργειών, μειώνουν τη σεξουαλική ορμή (λίμπιντο) σε ορισμένους ανθρώπους.

πηγή : www.newsit.gr

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

Nέες Φωτογραφίες Άντζελας!!!
Οι ενεργοί -σεξουαλικά -άνδρες ζουν περισσότερο

Οι άνδρες ζουν λιγότερο από τις γυναίκες, αλλά τουλάχιστον τις ξεπερνούν στην "ηλικία του σεξ". Οι άνδρες έχουν υπερδιπλάσια πιθανότητα σε σχέση με τις γυναίκες να είναι σεξουαλικά ενεργοί σε μεγάλη ηλικία, ενώ η καλή υγεία αποτελεί το "κλειδί" και για τα δύο φύλα προκειμένου να έχουν μακρόχρονη σεξουαλική δραστηριότητα, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Η μελέτη έγινε από ερευνητές του πανεπιστημίου του Σικάγο υπό τις Στέισι Τέσλερ Λιντάου και Ναταλία Γκαβρίλοβα και δημοσιεύτηκε στο "British Medical Journal" (Βρετανικό Ιατρικό Περιοδικό), σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Όπως διαπιστώθηκε, με βάση έρευνες στον αμερικανικό πληθυσμό, οι άνδρες στην ηλικία των 55 ετών έχουν κατά μέσο όρο ακόμα γύρω στα 15 χρόνια ενεργού σεξουαλικής ζωής, ενώ οι γυναίκες 10,5 χρόνια. Επίσης, οι άνδρες, σε μεγάλη ηλικία, είναι πολύ πιθανότερο, σε σχέση με τις γυναίκες, να αναφέρουν ότι έχουν ποιοτική σεξουαλική ζωή και ενδιαφέρον για το σεξ.
Το "χάσμα" ανάμεσα στα δύο φύλα διαφέρει ανάλογα με την ηλικία. Η μεγαλύτερη απόκλιση παρατηρείται στην ηλικία των 75 - 85 ετών, στην οποία το 38,9% των ανδρών δηλώνουν σεξουαλικά ενεργοί έναντι 16,8% των γυναικών, ενώ -στην ίδια ηλικιακή γκάμα- το 41,2% των ανδρών αναφέρει ότι ενδιαφέρεται για το σεξ έναντι μόλις 11,4% των γυναικών. Από το 38,9% των σεξουαλικά δραστήριων ανδρών, η πλειονότητα (70,8%) δηλώνει ότι έχει ποιοτική σεξουαλική ζωή, έναντι 50,9% των σεξουαλικά ενεργών γυναικών.

Ένας άνδρας 30 ετών μπορεί να περιμένει κατά μέσο όρο 35 ακόμα χρόνια σεξουαλικής δραστηριότητας και 45 χρόνια επιβίωσης, ενώ μια γυναίκα ίδιας ηλικίας μπορεί να περιμένει 31 χρόνια σεξουαλικής ζωής και 50 ακόμα χρόνια επιβίωσης. Αυτό σημαίνει ότι οι άνδρες θα περάσουν το 78% της υπόλοιπης ζωής τους μετά τα 30 τους, κάνοντας σεξ, ενώ οι γυναίκες μόνο το 61%.

Σύμφωνα με την έρευνα, ένα άτομο με καλή υγεία - άνδρας ή γυναίκα- στην ηλικία των 55 ετών έχει σχεδόν διπλάσια πιθανότητα να ενδιαφέρεται για το σεξ. Αν είναι άνδρας, τότε χάρη στην καλή υγεία του θα μπορεί να το απολαμβάνει κατά μέσο όρο για πέντε έως επτά ακόμα χρόνια, σε σχέση με όσους δεν έχουν καλή υγεία, ενώ μια υγιής γυναίκα 55 ετών μπορεί να προσθέσει τρία έως έξι ακόμα χρόνια σεξουαλικής δραστηριότητας κατά μέσο όρο στη ζωή της.

Με βάση τα ανωτέρω στοιχεία, φαίνεται ότι ένας άνδρας κατά μέσο όρο σταματά να έχει σεξουαλική ζωή γύρω στα 70 χρόνια του, περίπου οκτώ ή εννιά χρόνια πριν από το θάνατό του (με βάση το προσδόκιμο ζωής στις ΗΠΑ). Αντίστοιχα, η σεξουαλική ζωή μιας γυναίκας τερματίζεται κατά μέσο όρο στα 65 χρόνια της, 17 ή 18 χρόνια πριν από τον θάνατό της (με βάση το προσδόκιμο ζωής).

Σύμφωνα με τις ερευνήτριες, δεν έχει ακόμα γίνει κατανοητό γιατί πολλές γυναίκες, ενώ έχουν λιγότερα χρόνια σεξουαλικής ζωής, δεν φαίνεται να το θεωρούν αυτό ως πρόβλημα. Επίσης επεσήμαναν ότι η σεξουαλική ζωή των ανδρών στην τρίτη ηλικία επωφελείται από διάφορα φαρμακευτικά σκευάσματα τύπου "βιάγκρα", που ενισχύουν την λίμπιντο και καταπολεμούν τη στυτική δυσλειτουργία, ενώ για τις γυναίκες δεν έχει ακόμα βρεθεί κάτι ανάλογο

πηγή : www.newsbomb.gr

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011

Πρωινό σεξ για καλύτερη επιδερμίδα

Εχετε πρόβλημα με την επιδερμίδα σας; Κανένα πρόβλημα... Η λύση για καλύτερη και απαλή επιδερμίδα είναι μία: το πρωινό σεξ!

Μην γελάτε καθόλου, καθώς αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το πρωινό σεξ είναι ευεργετικό σε μία σειρά παραγόντων που έχουν να κάνουν με την υγεία μας.

Πρώτον, μια γρήγορη δόση πρωινού σεξ, αντί για ένα φλυτζάνι καφέ, εκτός του ότι μας κρατάει... χορτάτους όλη την ημέρα, ενισχύει κατά πολύ τη λειτουργία του ανοσοοποιητικού μας συστήματος.

Δεύτερον, δρα αποτελεσμετικά στο δέρμα και βελτιώνει την επιδερμίδα.

Τρίτον, έχει εκπληκτικά αποτελέσματα στη βελτίωση της ποιότητας των νυχιών. Και δεν τελειώσαμε... Τέρμα οι λοσιόν και οι κρέμες που δυναμώνουν τα μαλλιά. Το φάρμακο είναι στο κρεβάτι μας. Το πρωινό σεξ δυναμώνει τα μαλλιά!

πηγή : www.erotorama.com

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011

Στο 75 % Των Γυναικών Αρέσει Πολύ Να Πίνουν Πριν Πάνε Στο Κρεβάτι !

Εκατομμύρια γυναίκες καταναλώνουν αλκοόλ πριν από το σεξ γιατί δεν έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους κι αισθάνονται άσχημα με το σώμα τους. Αυτό υποστηρίζει μια νέα μελέτη, που έγινε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Στην έρευνα, που έγινε σε δείγμα 3.000 γυναικών ηλικίας από 18 έως 50 ετών, σχεδόν οι μισές από τις ερωτηθείσες παραδέχτηκαν ότι προτιμούν το σεξ υπό την επήρεια αλκοόλ, επειδή ακριβώς τις βοηθάει να απαλλαγούν από τις αναστολές τους και να είναι πιο τολμηρές και σέξι.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι κατά μέσο όρο κοιμόντουσαν με οκτώ άνδρες το χρόνο, αλλά ήταν μεθυσμένες με τουλάχιστον τους πέντε από αυτούς, ενώ σε δύο περιπτώσεις δεν μπορούσαν την επόμενη ημέρα να θυμηθούν ούτε το όνομα του άνδρα, με τον οποίο κοιμήθηκαν.

Τέσσερις στις δέκα γυναίκες δήλωσαν ότι ήταν ζαλισμένες όταν κοιμήθηκαν με έναν σύντροφο για πρώτη φορά.

Η μελέτη αποκάλυψε ότι στο 75 % των γυναικών αρέσει πολύ να πίνουν πριν πάνε στο κρεβάτι με τον σύζυγο ή το φίλο τους, ενώ το 6 % δεν έχει κάνει ποτέ σεξ σε νηφάλια κατάσταση

πηγή : www.okokoras.gr

Ιταλοί επιστήμονες: «Το πορνό προκαλεί προβλήματα στη στύση»

Ιταλοί επιστήμονες πραγματοποίησαν μεγάλη έρευνα με τις επιπτώσεις του πορνό στη σεξουαλική υγεία, ανακαλύπτοντας πως η υπερβολική παρακολούθηση, προκαλεί προβλήματα στύσης.

Ο Κάρλο Φερέστα, επικεφαλής της Ιταλικής Εταιρείας Ανδρολογίας και Σεξουαλικής Ιατρικής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν κάποιος μπαίνει συχνά σε πορνό σάιτ, τότε υπάρχει μια πτώση της λίμπιντο που στο τέλος οδηγεί σε αδύνατη στύση».

Αν και όπως διατείνονται έγκριτοι επιστήμονες, αυτή η σεξουαλική δυσλειτουργία δεν είναι μόνιμη μια και αντιμετωπίζεται σίγα-σιγά, αφού το άγγιγμα μιας πραγματικής γυναίκας ενεργοποιεί εγκεφαλικά κύτταρα που είχαν…νεκρώσει. Κάτι αρκετά καθησυχαστικό για τους… κολλημένους.

πηγή : www.dailyfucks.gr

21/03/11 Photo of the day!!!

Nεφέλη!!!

Ξέσπασε πόλεμος για τις πορνοσελίδες στο Internet!

Κάθε website με περιεχόμενο ακατάλληλο για ανηλίκους θα τρέχει στο εξής με το διακριτικό .xxx, παρά την αντίθετη άποψη των πρωταγωνιστών πορνό ταινιών καθώς και των επαγγελματιών του χώρου, οι οποίοι κάνουν λόγο για online λογοκρισία.

Η σχετική απόφαση ελήφθη την Κυριακή στο Σαν Φραντσίσκο από την Internet Corporation for Assigned Names and Numbers, η οποία χειρίζεται τις διευθύνσεις στο web ανά τον κόσμο. Σύμφωνα με τον Stuart Lawley, διευθύνοντα σύμβουλο της ICM Registry, οι διευθύνσεις θα πωλούνται προς 60 δολάρια ετησίως. Ο ίδιος δήλωσε στο Bloomberg ότι ήδη έχουν κατατεθεί δεκάδες χιλιάδες αιτήσεις για την κατοχύρωση περισσότερων από 200.000 domain και η αγγλική διαφημιστική M&C Saatchi πρόκειται να ξεκινήσι καμπάνια για να γίνει γνωστή η εξέλιξη.

“Για πρώτη φορά θα υπάρχει μία ξεκάθαρα καθορισμένη ιντερνετική ταυτότητα στο Διαδίκτυο για περιεχόμενο κατάλληλο μόνο για ενηλίκους, ούτως ώστε να αποφεύγεται η πρόσβαση από νεώτερους, ενώ θα υπάρχουν και δικλίδες για προστασία από απάτες και ιούς”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, πορνοστάρς καθώς και επιχειρήσεις σαν την Vivid Entertainment LLC – εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τις σέξι βιντεοταινίες της Paris Hilton και που προμοτάρει σέξι αστέρες των reality shows, όπως η Kendra Wilkinson και η Kim Kardashian – εκτιμούν ότι η καθιέρωση του .xxx would θα δημιουργήσει ένα online γκέτο!

Επιπλέον, η “Συμμαχία του Ελεύθερου Λόγου”, μία ένωση που εκπροσωπεί περί τα 1.000 μέλη από την show biz με ενήλικο περιεχόμενο, σε συνέντευξη που παραχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα, υποστήριξε ότι η ICM απλώς ενδιαφέρεται να κερδίσει χρήματα καθώς και ότι η καθιέρωση των domains απειλούν την ανεξαρτησία του συγκεκριμένου χώρου.

Ο ίδιος ο Lawley παραδέχθηκε ότι η ICM που εδρεύει στη Φλόριντα των ΗΠΑ, θα μπορούσε να κερδίζει περί τα 200 εκατ. δολάρια ετησίως από το .xxx. Η εταιρεία, μάλιστα, σχεδιάζει έναν online τρόπο πληρωμής τύπου “PayPal για πορνό”, o οποίος θα μπορούσε να δημιουργήσει συναλλαγές περί το 1 δισεκατομμύριο δολάρια τον χρόνο!

To .xxx domain πιθανότατα θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο, αλλά η καθιέρωσή του προβληματίζει ακόμη και το υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ, με τον βοηθό γραμματέα Επικοινωνιών και Πληροφοριών Lawrence Strickling να δηλώνει, μέσω e-mail, ότι “η απόφαση εναντιώνεται στο παγκόσμιο δημόσιο συμφέρον και ανοίγει την πόρτα για μεγαλύτερη λογοκρισία στο Διαδίκτυο από τις κυβερνήσεις”...

πηγή : www.protothema.gr

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

Ιερόδουλες "νοικιάζουν" συζύγους για να αποκτήσουν βίζα!

Ξένες ιερόδουλες στη Μαλαισία πληρώνουν ντόπιους μέχρι 1.500 δολάρια το μήνα για να γίνουν συζυγοί τους έτσι ώστε να μπορέσουν να παραμείνουν στη χώρα και να συνεχίσουν να...
εργάζονται προσφέροντας τις ερωτικές τους υπηρεσίες.Όπως αναφέρει δημοσίευμα η εφημερίδα New Straits Times η νομοθεσία για τη...
μετανάστευση προβλέπει ότι γυναίκες ξένης υπηκοότητας μόλις παντρευτούν Μαλαισιανούς αποκτούν αυτόματα τρίμηνη διάρκεια παραμονής, η οποία μετατρέπεται στη συνέχεια σε ετήσια που ανανεώνεται αυτομάτως.
Ο διευθυντής της υπηρεσίας μετανάστευσης Αμντούλ Ραχμάν Οτμάν δήλωσε ότι οι ιερόδουλες βρίσκουν συζύγους για να μπορέσουν να πάρουν αμέσως άδειες παραμονής.
Και παρά το γεγονός ότι η πορνεία είναι παράνομη στη Μαλαισία, οι γυναίκες δεν μπορούν να διωχθούν με βάση το νόμο περί μεταναστών αφού ο γάμος τους είναι νόμιμος, προσθέτει ο Οτμάν. Ωστόσο υπάρχει μια περίπτωση να διωχθούν με τη νομοθεσία περί βίζας.

Πηγή: dinatos.blogspot.com

To πορνό βλάπτει, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει θέσεις εργασίας στην Αμερική!

Σε μια χρονική περίοδο που όπως φαίνεται καμιά επιχείρηση δεν πιάνει, οι βιομηχανίες πορνό στην Νότια Καλιφόρνια εξακολουθούν να γυρίζουν ταινίες όλο το 24ωρο.Περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ βλέπουν τώρα πια πορνό, και η υψηλή ζήτηση που υπάρχει βοηθάει τις βιομηχανίες να αναπτυχθούν και να προσφέρουν περισσότερες θέσεις εργασίας. Η Η.Π.Α είναι η κορυφαία χώρα σε παραγωγή πορνογραφικών βίντεο στον κόσμο και η περιοχή San Fernando Valley στο Λος Άντζελες κατέχει το 90% των βιομηχανιών. Η τεράστια όρεξη για σεξ βοηθά τους ανθρώπους να βάλουν τις ζωές τους σε νέα τροχιά.

πηγή : kramablog.blogspot.com

XXX το νέο domain για τα πορνογραφικά sites!

Όλες οι καταλήξεις στα πορνογραφικά site στο internet θα είναι πλέον μόνο .xxx
Το 2005, το domain .xxx εγκρίθηκε για πρώτη φορά, όμως μετά από αντιδράσεις πολλών οργανώσεων, η απόφαση ανακλήθηκε.

Μετά από συνεδριάσεις πολλών ετών, ο ICANN, o οργανισμός που είναι υπεύθυνος για τη χορήγηση ονομάτων και αριθμών στο Internet, έδωσε τελικά την έγκρισή του για δημιουργία ενός νέου domain με την κατάληξη .xxx.

Στο domain αυτό θα ενταχθούν αποκλειστικά τα sites με πορνογραφικό περιεχόμενο ή περιεχόμενο για ενηλίκους.

Η απόφαση αυτή θα βελτιώσει την κατηγοριοποίηση των Site του Internet και θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους όσους θέλουν να αναζητήσουν τέτοιο περιεχόμενο ή ακόμα πιο εύκολα να μπορούν να το αποφύγουν και να το μπλοκάρουν.

Για την ώρα υπάρχουν ήδη 110.000 αιτήσεις για ιστοσελίδες στο νέο domain ενώ τον Ιούνιο ο ICANN προγραμματίζει μια συνεδρίαση στην οποία αναμένεται να συζητηθούν και άλλα δυνατά "Domain Name Suffixes" .

πηγή : www.newsit.gr

20/03/11 Photo of the day!!!

Bίβιαν!!!

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2011

Όταν ο άντρας δεν θέλει... σεξ

“Όχι απόψε αγάπη μου, έχω πονοκέφαλο”. Αυτή είναι μια συνηθισμένη ατάκα της γυναίκας όταν δεν θέλει σεξ. Τι γίνεται όμως όταν αυτή την ατάκα ή παρόμοια την λέει ο...άνδρας;

Όπως εξηγεί ο δρ Ίαν Κέρνερ, σύμβουλος σε θέματα σεξουαλικής υγείας στη Νέα Υόρκη, αν και πολλοί πιστεύουν πως οι γυναίκες είναι αυτές που κατά κανόνα χάνουν το ενδιαφέρον τους για το σεξ, πολύ συχνά συμβαίνει και το αντίθετο.

Μερικές διεθνείς στατιστικές δείχνουν ότι η μειωμένη ερωτική επιθυμία ταλαιπωρεί σχεδόν ένα στα τρία ζευγάρια, με τουλάχιστον το 33% των γυναικών και το 16% των ανδρών να έχουν χαμηλή ή ανύπαρκτη λίμπιντο – γεγονός που υπονομεύει την ερωτική σχέση και μπορεί να κάνει τον/την σύντροφο να αισθάνεται ανεπιθύμητος.

Που μπορεί, όμως, να οφείλεται η μειωμένη ερωτική επιθυμία των ανδρών; Οι πιθανοί παράγοντες που ευθύνονται είναι πολλοί, κατά τον δρα Κέρνερ:

Βιολογικοί. Υπάρχουν πολλά πιθανά σωματικά αίτια για την χαμηλή ερωτική επιθυμία των ανδρών – από την καρδιοπάθεια και την λήψη αντικαταθλιπτικών έως την κατάχρηση αλκοόλ ή ουσιών και τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης.

Εάν έχουν αποκλειστεί άλλοι παράγοντες (λ.χ. συναισθηματικοί ή προβλήματα στη σχέση), ο πάσχων καλό είναι να απευθύνεται σε έναν γιατρό, για να ελέγχεται οργανικά.

Συναισθηματικοί. Η ερωτική επιθυμία ενός άντρα συχνά σχετίζεται στενά με την αυτοεκτίμησή του: όταν υποφέρει η μία, υποφέρει και η άλλη.

Η οικονομική κρίση έχει καταρρακώσει την αυτοεκτίμηση πολλών ανδρών, που χάνουν τη δουλειά τους, βλέπουν τα οικονομικά τους να βουλιάζουν ή διαπιστώνουν πως πλέον δεν μπορούν να ζήσουν όπως θέλουν την οικογένειά τους.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, πολλοί άντρες αισθάνονται λιγότερο άντρες, ακόμα κι αν η σύντροφός τους διαρρηγνύει τα ιμάτιά της ότι τα λεφτά ΔΕΝ κάνουν τον άντρα.

Προβλήματα στη σχέση. Ο θυμός, η δυσφορία και η γενική έλλειψη ικανοποίησης από τη σχέση είναι ολέθρια για την ερωτική επιθυμία των ανδρών με το ταίρι τους. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως χάνουν γενικώς την όρεξή τους για σεξ.

Μπορεί κάλλιστα να την έχουν χάσει όσον αφορά τη συγκεκριμένη σύντροφο, αλλά να διατηρείται ακόρεστη για άλλες γυναίκες, για πορνό, για αυνανισμό κ.τ.λ. Ό,τι συμβαίνει έξω από την κρεβατοκάμαρα είθισται να επηρεάζει τη συμπεριφορά τους και εντός αυτής, συνεπώς εάν ένας άντρας βαριέται την σχέση του, θα βαριέται και στο κρεβάτι.

Υπερβολική άνεση της γυναίκας. Αν και υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στο τι ερεθίζει τους άντρες και τι τις γυναίκες, υπάρχουν ορισμένες ουσιώδεις διαφορές. Νέες μελέτες δείχνουν ότι η σεξουαλική διέγερση της γυναίκες εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από το πόσο κοντά νιώθει με το ταίρι της και το πόσο ικανοποιημένη είναι γενικώς με τη σχέση τους.

Αυτό σημαίνει, πως αν η γυναίκα νιώθει πολύ άνετα και ασφαλής στη σχέση της, είναι πιθανό η λίμπιντό της να είναι στα ύψη – σε βαθμό να νιώθει σέξι ακόμα και με το μακό και την φόρμα της.

Για τον άντρα όμως, αυτή η αίσθηση της οικειότητας και της άνεσης μπορεί να δράσει εναντίον της ερωτικής επιθυμίας, ιδίως όταν έχει ως συνέπεια να χάνει το απρόσμενο, την συγκίνηση και τα οπτικά ερεθίσματα (όπως τα σέξι εσώρουχα, που πολλές γυναίκες ξεχνούν όταν χρονίζει η σχέση τους).

Υπερβολική ενασχόληση με το πορνό. Το Ίντερνετ έχει κάνει ιδιαίτερα προσβάσιμο το πορνό – και αν ένας άντρας αυνανίζεται συχνά ασχολούμενος με το κυβερνοσέξ, είναι πιθανό να χάσει την επαφή με το σεξ στον αληθινό κόσμο.

Όντως, μελέτες δείχνουν πως πολλοί άντρες αυνανίζονται την μετά-Ίντερνετ εποχή πέντε φορές συχνότερα απ’ ό,τι την προ-Ίντερνετ εποχή. Και αν ο αυνανισμός είναι φυσιολογικός για ένα 17χρονο, για τους 40άρηδες και άνω, δεν είναι διόλου.

πηγή : www.cretalive.gr

19/03/11 Photo of the day!!!

Nεφέλη!!!

Το 60% Των Ανδρών Και Το 40% Των Γυναικών ... Αυνανίζονται !

Μία από τις μεγαλύτερες μελέτες έδειξε πως περισσότερο από το 60% των ανδρών και 40% των γυναικών αυνανίστηκαν τον τελευταίο χρόνο. Όταν το δείγμα περιορίστηκε σε άτομα που συζούσαν και είχαν σταθερή σχέση, τα ποσοστά ήταν ακόμη μεγαλύτερα: 85% των ανδρών και 45% των γυναικών.

Ο σεξο-τουρισμός είναι γεγονός. Και οι γυναίκες όμως τον προτιμούν. Στατιστική μελέτη έδειξε ότι περίπου 1 εκατομμύριο γυναίκες από Αμερική και Ευρώπη κάνουν σεξουαλικό τουρισμό κάθε χρόνο, με αγαπημένους τους προορισμούς την Ιταλία, την Ελλάδα, την Κροατία, την Τουρκία και την Ισπανία.

Σύμφωνα με το Κάμα Σούτρα, αν ένας άντρας πίνει γάλα καμήλας με μέλι μπορεί να έχει στύση 24 ώρες το 24ωρο.Καλύτερο και από το γνωστό μπλε χαπάκι δηλαδή.

Σεξ και στο γραφείο σύμφωνα με έρευνα. Περίπου το 50% των ανδρών και το 10% των γυναικών φαίνετε να έχουν κάνει σεξ στη δουλειά τους.

Περίπου το 52% των γυναικών προσποιείται τον οργασμό σε τακτική βάση. Κι αυτό γιατί μελέτες δείχνουν πως οι γυναίκες φτάνουν πιο εύκολα σε οργασμό όταν είναι μόνες παρά με σύντροφο. Από αυτές λοιπόν που δεν είναι μόνες, το 75% φτάνει σε οργασμό από το στοματικό σεξ συγκριτικά με το 25% που φτάνει από την συνουσία.

Τα γυναικεία στήθη είναι για την πλειοψηφία των ανδρών από τα πιο διεγερτικά σημεία, ανεξαρτήτως μεγέθους. Ενώ για τις γυναίκες οι γοφοί του άντρα είναι το πιο ελκυστικό κομμάτι.

Σε πρόσφατη μελέτη, 21% των γυναικών που ερωτήθηκαν είπε πως το μήκος του πέος είναι «σημαντικό» και μόνο 1% απάντησε πως είναι «πάρα πολύ σημαντικό». Τελικά παίζει ή δεν παίζει ρόλο;

Τα σύγχρονα επιδημιολογικά δεδομένα δείχνουν ότι τα σεξουαλικά προβλήματα είναι πιο συχνά στις γυναίκες από ότι στους άνδρες. Απλώς, στον άνδρα τα σεξουαλικά προβλήματα (π.χ., αδυναμία στύσης ή πρόωρη εκσπερμάτιση) δεν κρύβονται εύκολα κι έτσι νομίζουμε πως είναι συχνότερα.

Οι άνδρες έλκονται από την όμορφη εξωτερική εμφάνιση, ενώ οι γυναίκες από τις οικονομικές δυνατότητες. Αυτό συνδέεται με την επιθυμία της γυναίκας να εξασφαλίσει την επιβίωση των παιδιών της.

Ερευνητές του McGill University στο Μόντρεαλ, επιστράτευσαν ειδική τεχνολογία και διαπίστωσαν ότι ο χρόνος που χρειάζονται οι άντρες για να ερεθιστούν βλέποντας πορνό είναι 664,6 δευτερόλεπτα (11 λεπτά), ενώ ο αντίστοιχος χρόνος για τις γυναίκες είναι 743 δευτερόλεπτα (12 λεπτά).

Από μελέτη του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϊ (Berkeley) αποδεικνύεται ότι ο ανδρικός ιδρώτας διεγείρει τις γυναίκες, αυξάνοντας μεταξύ άλλων τον καρδιακό παλμό, την πίεση του αίματος και την αναπνοή τους, δημιουργώντας μια γενικότερη ευδιαθεσία. Ένας καλός λόγος να ιδρώσεις λίγο παραπάνω στο γυμναστήριο.

Πάνω από το 60% των ανδρών στον πλανήτη έχουν μετρήσει έστω και μία φορά το πέος τους σε στύση. Αν σκεφτείς μάλιστα πως από τις 7200 εκσπερματώσεις που θα βιώσει ένας άντρας στη ζωή του κατά μέσο όρο, οι 2000 θα είναι αποτέλεσμα αυνανισμού, μπορούμε όλοι να καταλάβουμε τη σχέση λατρείας που τρέφεις για το μόριό σου.

πηγή : www.okokoras.gr

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

Σεξ εν ώρα ύπνου

Σύµφωνα µε πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστηµίου του Καναδά, περίπου το 8% των ανθρώπων που αντιµετωπίζουν διαταραχές ύπνου κάνουν σεξ ενώ κοιµούνται και δεν θυµούνται τίποτε την επόµενη µέρα.

Μια άγνωστη διαταραχή
Η σεξυπνία είναι µια διαταραχή ύπνου, όπως η υπνοβασία, και συναντάται σε ένα µικρό ποσοστό ατόµων σε παγκόσµιο επίπεδο, ίσως πολύ µικρότερο του 1%. Πρόκειται για µια συµπεριφορά κατά την οποία το άτοµο εµπλέκεται σε σεξουαλικές πράξεις στον ύπνο του, ενώ όταν ξυπνήσει δεν θυµάται τίποτα. Οι ειδικοί έχουν καταλήξει στο συµπέρασµα ότι η σεξυπνία, όπως και η υπνοβασία, συµβαίνει κατά τη διάρκεια του βαθύ ύπνου.

Πολλαπλά τα πιθανά αίτια της εµφάνισής της
Παλαιότερα υπήρχε η εντύπωση ότι η συγκεκριµένη διαταραχή εµφανιζόταν σε ανθρώπους µε υποκρυπτόµενα ψυχολογικά προβλήµατα, που πραγµατοποιούσαν όσα ονειρεύονταν. Σήµερα, παρά το γεγονός ότι ελάχιστα πράγµατα είναι γνωστά στους επιστήµονες για το σεξ κατά τη διάρκεια του ύπνου, η σεξυπνία θεωρείται ότι σχετίζεται µε την ακανόνιστη λειτουργία του εγκεφάλου και όχι µε κάποιο σοβαρό ψυχικό ή σεξουαλικό πρόβληµα. Παρ’ όλα αυτά, δεν αποκλείονται για την εµφάνισή της παράγοντες όπως η αίσθηση συναισθηµατικής και σεξουαλικής εγκατάλειψης, ο φόβος και η έλλειψη συναισθηµατικής οικειότητας, αισθήµατα ενοχής, ντροπής και εγκατάλειψης, ενώ για την εµφάνισή της ενοχοποιούνται και η λήψη ναρκωτικών, το αλκοόλ, το άγχος και η κόπωση.

Πιο επιρρεπείς οι άντρες
Σύµφωνα µε πρόσφατες έρευνες, σεξυπνία παρουσιάζει το 1/3 του πληθυσµού που πάσχει από διαταραχές ύπνου. Οι άντρες µάλιστα φαίνεται πως είναι πιο επιρρεπείς, καθώς παρουσιάζουν τριπλάσιες πιθανότητες να νοσήσουν από τη συγκεκριµένη διαταραχή σε σύγκριση µε τις γυναίκες. Για τη συχνότητα εµφάνισης της σεξυπνίας στο γενικό πληθυσµό υπάρχουν µόνο εκτιµήσεις και όχι πραγµατικά στοιχεία διότι οι άνθρωποι σπανίως δηλώνουν στον γιατρό τους αυτή τους τη συµπεριφορά, κυρίως λόγω ντροπής, ενώ εκτιµάται πως µόλις ένας στους 4 έχει απευθυνθεί σε ειδικό για να ζητήσει βοήθεια. Αυτό που ενδεχοµένως θα τους αναγκάσει να αποταθούν σε εξειδικευµένο γιατρό είναι κυρίως ο σύντροφός τους, ο οποίος γίνεται αποδέκτης της συµπεριφοράς αυτής.

Άσχηµες συνέπειες για τον σύντροφο
Τις περισσότερες φορές οι σεξουαλικές πράξεις κατά τη διάρκεια του ύπνου συµβαίνουν ανάµεσα σε ανθρώπους που έχουν ερωτική σχέση, και µάλιστα µια φυσιολογική, συνηθισµένη ερωτική ζωή όταν δεν κοιµούνται. Ο τρόπος όµως µε τον οποίο βιώνει τη σεξυπνία το άτοµο που βρίσκεται στο ίδιο κρεβάτι µε τον πάσχοντα ποικίλλει. Υπάρχουν περιπτώσεις ατόµων που δεν ενοχλούνται ή το απολαµβάνουν. Αναφέρονται όµως και άλλες δυσάρεστες εµπειρίες, καθώς ο «υπνοβάτης» µπορεί να γίνει βίαιος µε τον σύντροφό του. Αν λοιπόν το άτοµο το οποίο υπόκειται στις εν λόγω ενέργειες δεν αποδέχεται τη σεξουαλική επαφή και τις εκλάβει ως επίθεση, τότε το θέµα προσλαµβάνει διαστάσεις βιασµού. Βέβαια επειδή συνήθως πρόκειται για σύζυγο ή ερωτικό σύντροφο που έχει σχέση αγάπης µε το πάσχον άτοµο, η πιο πιθανή αντίδραση είναι να το ενηµερώσει και να συζητήσει µαζί του τρόπους αντιµετώπισης της διαταραχής.

Αντιµετωπίζεται;
Η σεξυπνία «αποκαλύπτεται» συνήθως από τον ειδικό όταν το άτοµο απευθύνεται σε αυτόν για κάποια άλλη, πιο συνηθισµένη ή σοβαρότερη διαταραχή. Η ψυχοθεραπεία µπορεί να αντιµετωπίσει ικανοποιητικά τη σεξυπνία, καθώς και η παράλληλη χορήγηση αντικαταθλιπτικών.

Συνήθως οι σεξουαλικές πράξεις κατά τη διάρκεια του ύπνου συµβαίνουν ανάµεσα σε ανθρώπους που έχουν ερωτική σχέση.

πηγή : www.myworld.gr

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

Προσπάθησε να δωροδοκήσει τροχονόμο με... σεξ

Οταν μια γυναίκα τροχονόμος σταματάει έναν άνδρα οδηγό δε σημαίνει ότι θέλει να του κάνει καμάκι.
Εξ ιδίων έκρινε τα αλλότρια φαίνεται ένας 22χρονος οδηγός μοτοποδηλάτου Adam Yarbrough , στη Καλιφόρνια που προσπάθησε να δωροδοκίσει την τροχονόμο που τον σταμάτησε προσφέροντάς της... σεξ!
Η τροχονόμος είδε τον οδηγό να αλλάζει παράνομα λωρίδα οδηγώντας με υπερβολική ταχύτητα, τον σταμάτησε και άρχισε να γράφει τα στοιχεία του για να του κόψει κλήση.
Ωστόσο ο νεαρός άνδρας προσπάθησε να κάνει συμφωνία προσφέροντας της πέντε δολάρια. Οταν όμως αυτή αρνήθηκε ο νεαρός συνέχισε αναφέροντας πως θα μπορούσε να της δώσει ένα φιλί και στη συνέχεια να κάνουν έρωτα με αντάλλαγμα το βσήσιμο της κλήσης.
Ακόμη και μετά την άρνησή της ωστόσο, αυτός συνέχισε να τηξν παρενοχλεί σεξουαλικώς με αποτέλεσμα αυτή να τον χαστουκίσει και στη συνέχεια να τον συλλάβει...

πηγή : www.ethnos.gr

Ριάλιτι για πορνο-σταρ

Ένας οίκος ανοχής στην Τσεχία σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις βασιλιάς του διαδικτυακού πορνό έναντι απεριόριστης ηδονής - και μάλιστα δωρεάν!
Η συμφωνία δε θα μπορούσε να είναι απλούστερη. Ξεκαθαρισμένα πράγματα: Η είσοδος του οίκου ανοχής είναι ελεύθερη. Το Big Sister, ένα από κορυφαία “κόκινα σπίτια» της χώρας, σε περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. 25 με 40 ξανθιές κατά πλειοψηφία καλλονές, αυτόχθονες ή γειτονοπούλες από το πρώην ανατολικό μπλοκ, σε περιμένουν στο lobby και στην σάουνα-απομίμηση αρκτικού igloo, με τα μπουρνούζια τους έτοιμα να ξεκουμπωθούν αναπάσα στιγμή για να αποκαλύψουν τα εκρηκτικά σωματικά τους προσόντα.

Πόσο πληρώνεις για όλα αυτά; Απολύτως τίποτα.
Πόσες κοπέλες μπορείς να έχεις; Οσες θέλεις. Η λογική είναι αμερικάνικος μπουφές: All you can eat. Στην κυριολεξία.
Δεν μπορεί, κάτι θα υπάρχει στα «ψιλά γράμματα», έτσι δεν είναι; Η αλήθεια είναι πως ναι, αλλά δεν είναι καν ψιλά γράμματα. Απλά, αν θέλεις να ανοίξει ο μουσουλμανικός παράδεισος μπροστά σου –χωρίς το ρύζι- τότε δεν έχεις παρά να υπογράψεις μια δήλωση κατά την είσοδό σου. Με τη δήλωση δέχεσαι να προσφέρεις τις ερωτικές σου στιγμές ως θέαμα στο Διαδίκτυο, υπό μορφή video.
Με άλλα λόγια, την ώρα που το κάνεις, σε βινετοσκοπούν και σε ανεβάζουν στο Ιντερνετ, χρεώνοντας συνδρομή.

Η πανέξυπνη ιδέα της πρώτης τσόντας-σόου (το Big Sister παραπέμπει ευθέως στο Big Brother) γεννήθηκε στο μυαλό δυο αυστριακών το 2005. Ποντάροντας στη ματαιοδοξία των αρσενικών και την σεξουαλική τους απληστία, θέλησαν να αποκτήσουν τη μεγαλύτερη «αποθήκη» ζωντανών ερωτικών στιγμών στο Δίκτυο. Και το κατάφεραν. Καθένα από τα δωμάτια του οίκου διαθέτει τουλάχιστον μια κάμερα, η οποία έχει μηχανισμό παρακολούθησης. Το φωτισμό δεν θα τον έλεγες «ρομαντικό»: Σκληρός και άπλετος, ιδανικός για βιντεοσκόπηση, αλλά μάλλον ακατάλληλος για περιπτύξεις. Παρόλα αυτά, οι επίδοξοι πρωταγωνιστές δεν το βάζουν κάτω. Είτε ζευγάρια, είτε τριο, είτε περισσότεροι, τα δίνουν όλα για τις ανάγκες του …ρόλου. Οι περισσότεροι μάλιστα παραδέχονται πως έπειτα από λίγα λεπτά ούτε που θυμούνται ότι χιλιάδες άλλοι τους παίρνουν μάτι. Οι πρώτοι που θαυμάζουν τις επιδόσεις τους είναι οι μοντέρ στο control room του οίκου, που διαθέτει τόσα monitors όσα και οι κάμερες. Μετά την αρχική επιλογή κι ένα υποτυπώδες μοντάζ, το υλικό ανεβαίνει στο site, απ’όπου μπορείς να το δεις έναντι συνδρομής 29,90 ευρώ το μήνα.
Πώς πάνε οι δουλειές; Μια χαρά. Κάθε μέρα ανεβαίνουν τουλάχιστον δώδεκα νέες ριάλιτι-πορνοταινίες, ενώ το site δέχεται πάνω από 10.000 επισκέψεις την ημέρα. Οι εμπνεύσεις ωστόσο των επιχειρηματιών του Big Sister δεν σταματούν εδώ. Συγκεκριμένα δωμάτια του οίκου έχουν χρησιμοποιηθεί ως locations γυρισμάτων πολλών πορνοταινιών, υλικό από το παρασκήνιο των οποίων μπορεί άνετα κάποιος να παρακολουθήσει. Ωστόσο το καλό βρίσκεται αλλού: Στα ατυχήματα και τα παραλειπόμενα των ερωτικών πράξεων (από κράμπες, μέχρι πεσίματα από το κρεβάτι και χειρότερα) που όπως καταλαβαίνει κανείς συμβαίνουν αρκετά συχνά. Ολο το υλικό είναι διαθέσιμο στα μέλη. Οσο για τους πρωταγωνιστές, μας παραπέμπουν προφανώς στον Warhol: Ο καθένας δικαιούται το δικό του δεκαπεντάλεπτο δημοσιότητας, έστω και υπό μορφή οργασμού. Αν βέβαια καταφέρει να κρατηθεί δεκαπέντε λεπτά…

πηγή : daypress.gr

Το σεξ είναι η μεγαλύτερη απόλαυση για τους άνδρες σύμφωνα με τους ερευνητές

Όχι πως αμφιβάλλαμε και πολύ αλλά επιβεβαιώθηκε και επιστημονικά. Το σεξ είναι η μεγαλύτερη απόλαυση για τους άνδρες. Σύμφωνα με Αυστραλούς ερευνητές που εκπόνησαν την έρευνα Australian Happiness Index, φάνηκε ξεκάθαρα πως ούτε τo φαγητό ούτε ο ύπνος μπορούν να ανταγωνιστούν την απόλαυση της ερωτικής συνεύρεσης, στο αντρικό μυαλό.

Μάλιστα τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι μεγαλύτερες απολαύσεις του άντρα μετά το σεξ είναι το σερφάρισμα στο διαδίκτυο, η ξεκούραση, η ψυχαγωγία και τα σπορ. Οι γυναίκες, από την άλλη, δίνουν προτεραιότητα καταρχάς στις φίλες τους, ενώ ακολουθούν τα κατοικίδια, τα ψώνια και η ξεκούραση.

πηγή : www.dailyfucks.gr

17/03/11 Photo of the day!!!

Eλένη!!!

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

Ο δονητής του τρόμου

Προσοχή, προσοχή φόβος να εκραγεί ο... δονητής! Συναγερμός σήμανε στην αντιτρομοκρατική της Ρωσίας όταν σε δέμα ταχυδρομείου ακούστηκε ένας περίεργος ήχος.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Πετροζαβόντσκ στη Δημοκρατία της Καρελίας στη Βορειοδυτική Ρωσία όταν ο αρμόδιος υπάλληλος που άκουσε τον περίεργο ήχο κάλεσε άμεσα την αστυνομία η οποία στο φόβο τρομοκρατικής επίθεσης απέκλεισε την περιοχή και ειδική ομάδα πυροτεχνουργών έφτασε στο ταχυδρομείο.

Το ύποπτο πακέτο απομακρύνθηκε από τις δυνάμεις ασφαλείας για να ανοιχτεί. Την ώρα που οι ειδικά εξοπλισμένοι πυροτεχνουργοί άνοιγαν το πακέτο αντί για βόμβα βρήκαν ένα δονητή που είχε προορισμό κάποια κυρία που είχε την ανάγκη του.

πηγή : www.dete.gr

Σαν μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι οίκοι ανοχής!

Θεαματική αύξηση παρουσίασε τον τελευταίο καιρό ο αριθμός των οίκων ανοχής στα προάστια της Μελβούρνης.

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία, πάνω από 2.500 άτομα έχουν πάρει την απαραίτητη έγκριση για να προσφέρουν τις υπηρεσίες στη βιομηχανία του σεξ που ανθεί στην πόλη μας, και ένας μεγάλος αριθμός από τα άτομα αυτά εξασκεί το επάγγελμα είτε από ιδιωτικές κατοικίες είτε από μικρομάγαζα.

Πέρυσι μόνο, τουλάχιστον 214 έκαναν αίτηση να τους χορηγηθεί άδεια να λειτουργήσουν μικρές επιχειρήσεις προσφοράς σεξουαλικών υπηρεσιών.

πηγή : www.cretalive.gr

Σεξ και πούρα σας χαρίζουν... χρόνια πολλά

Η «μυστική συνταγή» μακροζωίας των κατοίκων της Κούβας κρύβεται σε ένα συνδυασμό ποικίλων διατροφικών επιλογών, καπνίσματος, κατανάλωσης καφέ και μπόλικου σεξ! Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη σε 54 Κουβανούς άνω των εκατό ετών, οι οποίοι ζουν στην Villa Clara, στα 270 χλμ ανατολικά της Αβάνας, το 95% των ενήλικων ακολουθούσαν ένα διατροφικό...μοντέλο, που περιλάμβανε την κατανάλωση ψαριών, αυγών, γάλακτος, κόκκινου κρέατος και λαχανικών σε συνδυασμό με φυσικά μπαχαρικά και ελάχιστη ποσότητα αλατιού. Τη μελέτη διεξήγαγε η δόκτωρ Nancy Nepomuceno, η οποία παρουσίασε τα αποτελέσματα της έρευνάς της στα εγκαίνια του εθνικού Εργαστηρίου Γηριατρικής της συγκεκριμένης πόλης.

Οι πλειοψηφία των συμμετεχόντων στην έρευνα παρά το προχωρημένο της ηλικίας τους είχαν εξαιρετικά επίπεδα διαύγειας, εργάζονταν ως αγρότες και οι γονείς τους είχαν επίσης κατορθώσει να περάσουν το «κατώφλι» των 100 χρόνων ζωής.

Κανείς τους δεν κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, αλλά «ορισμένοι έπιναν πολύ καφέ και κάπνιζαν πολλά πούρα» δήλωσε η Nepomuceno και σημείωσε ότι πολλοί από τους υπεραιωνόβιους Κουβανούς διατηρούσαν το σεξουαλικό τους ενδιαφέρον.

Ο μέσος όρος ζωής στη Villa Clara είναι τα 78 έτη. Στην Κούβα των 11,3 εκατ. κατοίκων (σύμφωνα με την απογραφή του 2005) υπάρχουν τουλάχιστον 2.500 υπεραιωνόβιοι, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι γυναίκες! Ο γηραιότερος κάτοικος του νησιού ήταν ο Benito Martinez, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 126 ετών!

πηγή : www.trelokouneli.gr

Νέες Φωτογραφίες!!!

Βίβιαν-Μπέτυ!!!


16/03/11 Photo of the day!!!

Eλένη!!!
Related Posts with Thumbnails