-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Πουλά την αγνότητά της για να "βοηθήσει τους φτωχούς"

Μια πολύ παράξενη πρωτοβουλία πήρε η Βραζιλιάνα Catarina Miglioni, προκειμένου να ανακουφίσει τους φτωχούς.
Η νεαρή φοιτήτρια είναι το πλέον πολυσυζητημένο πρόσωπο αυτή την εποχή στη χώρα καθώς βγάζει στο σφυρί την… αγνότητά της για ιερό σκοπό, να μαζέψει χρήματα προς όφελος φτωχών οικογενειών.
Η νεαρή γεννήθηκε σε μια φτωχή περιοχή νότια της χώρας, στη Santa Catarina. Εκεί μια μια μη κυβερνητική οργάνωση κατασκευάζει σπίτια για τους οικονομικά ασθενέστερους.
 Για να βοηθήσει αυτοθυσιάζεται βάζοντας σε δημοπρασία ότι ιερότερο έχει, την αγνότητά της.
Μέχρι στιγμής η προσφορά έχει φτάσει τα 160.000 δολάρια και αναμένεται να αυξηθεί κι' άλλο μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος.
Η Catarina απορρίπτει κατηγορηματικά τις κατηγορίες εκπόρνευσης, δηλώνει επίσης κατηγορηματικά ότι εξακολουθεί και πιστεύει στην αγάπη και υποστηρίζει ότι θέλει απλά να κάνει θετική εντύπωση στην υφήλιο.
Η 20χρονη φοιτήτρια φυσικής αγωγής απαντά ότι "Εάν το κάνεις μόνο μία φορά στην ζωή σου δεν είσαι ιερόδουλη.
Όπως ακριβώς αν βγάλεις μια φωτογραφία δεν είσαι αυτόματα και φωτογράφος!".
 Πρωταγωνίστρια του ντοκιμαντέρ Virgins Wanted Κάπου εδώ οι αγαθές απόψεις της νεαρής αρχίζουν και περιπλέκονται καθώς μάλλον άλλα είναι τα κίνητρά της. Κάθε βήμα αυτής της «πρωτοβουλίας»θα καταγράφεται από την κάμερα ενός Αυστραλιανού ντοκιμαντέρ με τον τίτλο Virgins Wanted.
Η 20χρονη, Ιταλικής καταγωγής, αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει στο ντοκιμαντέρ αυτό πριν από δύο χρόνια, όταν είδε αγγελία της εταιρείας παραγωγής Thomas William Productions με την οποία αναζητούσαν.. παρθένες.
 Ο σκηνοθέτης Justin Sisely θα αποτυπώσει με τον φακό κάθε της συναίσθημα πριν και μετά την πρώτη της σεξουαλική επαφή, ενώ στην ταινία συμμετέχει και ένας άνδρας- παρθένος, ο Alexander. Σύμφωνα με τη Βρετανική Daily Mail, θα λάβει 20.000 δολάρια και το 90% από την τελική τιμή που θα «πιάσει» κατά τη δημοπρασία.
Η οποία κι ολοκληρώνεται στις 15 Οκτωβρίου. Πιπεράτες λεπτομέρειες για την σεξουαλική επαφή κάνουν λόγο ότι θα πραγματοποιηθεί στους αιθέρες.
Μέσα σε αεροπλάνο που θα ταξιδεύει από την Αυστραλία στις ΗΠΑ προκειμένου να παρακαμφθούν οι νόμοι περί πορνείας. Και να αποφευχθούν οι όποιες κυρώσεις.

 πηγή : news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails