-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Νόμιμο το τηλεφωνικό σεξ στην Ιταλία

Ιταλικό δικαστήριο έκρινε ότι το τηλεφωνικό σεξ επί πληρωμή δεν αποτελεί έγκλημα.
Το σκεπτικό της απόφασης
Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας αποφάσισε ότι δεν είναι πορνεία το τηλεφωνικό σεξ από τη στιγμή που δεν έρχονται σε επαφή σεξουαλικές και ερωτογενής περιοχές του σώματος.
 Ο κατηγορούμενος εφεσίβαλε την απόφαση ενός κατώτερου δικαστηρίου το οποίο είχε αποφανθεί ότι το τηλεφωνικό σεξ επί πληρωμή συνιστούσε πράξη εγκλήματος.
Ωστόσο το Ανώτατο δικαστήριο με την απόφαση του αφήνει μια "πόρτα ανοικτή" για παρόμοιες πράξεις που μπορεί να θεωρηθούν παράνομες.
Έτσι αποφάσισε "μπορεί κάλλιστα να πραγματοποιηθεί μέσω τηλεφώνου ή Internet chats", και να θεωρηθεί παράνομη πράξη όταν ο πελάτης ζητήσει από τον πωλητή να εκτελέσει μια σεξουαλική πράξη.
 Κατά τη διάρκεια του τηλεφωνικού σεξ ο πελάτης διατηρεί την ανωνυμία του και μπορεί να εκφράσει οποιαδήποτε σεξουαλική επιθυμία.
Καθώς δεν υπάρχει πραγματική σεξουαλική επαφή, δεν υφίσταται κίνδυνος εγκυμοσύνης ή μετάδοσης σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων.
Παρόλα αυτά, οι τηλεφωνικές γραμμές τηλεφωνικού σεξ είναι ακριβές και αν ο χρήστης παρασυρθεί μια κλήση μπορεί να ανέλθει σε υψηλό κόστος.

 πηγή : news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails