-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ιδρύει κόμμα η Τσιτσιολίνα

Την ίδρυση κόμματος, εν όψει των βουλευτικών εκλογών του 2013, ανακοίνωσε η πρώην πορνοστάρ Ιλόνα Στάλερ, γνωστή ως Τσιτσιολίνα.
Tο κόμμα θα ονομάζεται DNA, αρκτικόλεξο που προέρχεται από τις λέξεις Democrazia Natura Amore (Δημοκρατία, Φύση, Έρωτας).
Η Τσιτσιολίνα θα ηγείται του κόμματος μαζί με τον σύντροφό της, Λούκα ντι Κάρλο, όπως αναφέρει στο δικτυακό της τόπο η ιταλική εφημερίδα Il Messaggero.
"Το DNA μας είναι ένα τρίτο κράτος εν κράτει, δεδομένου ότι είναι πάνω από κάθε συμφέρον και όχι ένα κόμμα αντιπολίτευσης αλλά ένα κόμμα για το κοινωνικό συμφέρον σε εθνικό επίπεδο" διακηρύττει.
Η ιδρυτική πράξη έχει ήδη επισφραγιστεί ενώπιον συμβολαιογράφου και όπως υπογραμμίζει ο δικηγόρος Ντι Κάρλο «για πρώτη φορά στην ιταλική ιστορία» το νέο κόμμα θα έχει δύο προέδρους, τον ίδιο και την Τσιτσιολίνα.
Η πολιτική καριέρα της Τσιτσιολίνα άρχισε το 1979 με τους Πράσινους. Το 1987 εξελέγη βουλευτής στο ιταλικό κοινοβούλιο με το Partito Radicale. Το 1990 προσφέρθηκε να κάνει έρωτα με τον Σαντάμ Χουσεΐν προκειμένου να επέλθει ειρήνη στη Μέση Ανατολή.

 πηγή : news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails