-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

"Συνοδός πολυτελείας" στο Google η πρώην πρώτη κυρία!




Η Μπετίνα Βουλφ είναι η σύζυγος του πρώην προέδρου της Γερμανίας, Κρίστιαν Βουλφ, ο οποίος παραιτήθηκε υπό το βάρος σκανδάλων.
Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της, καταφέρονται πλέον εναντίον της Google για δυσφήμηση.
Ο λόγος; Κάνοντας κανείς μια αναζήτηση στο Google, γράφοντας "Bettina Wulff", θα αντικρίσει μεταξύ άλλων, όρους όπως "prostituierte" και "escort".
 Κοινώς, "εκδιδόμενη" και "συνοδός πολυτελείας". Η κ. Βουλφ αντελήφθη το γεγονός και αμέσως υπέβαλλε μήνυση εναντίον της εταιρείας.
Απαίτηση της είναι, να απαγορευτούν οι συγκεκριμένοι όροι στην αναζήτηση του ονόματος της καθώς θεωρεί ότι σπιλώνουν τη δημόσια εικόνα της στην κοινή γνώμη.
Σύμφωνα με το techcrunch.com, στη Γερμανία κυκλοφορούσαν φήμες ότι η ίδια έχει εργαστεί στο παρελθόν ως συνοδός πολυτελείας.
Κάτι που πάντως η Βουλφ διαψεύδει κατηγορηματικά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η μηχανή αναζήτησης της Google, αποτυπώνει στην ουσία το βαθμό στον οποίο έχουν διαδοθεί οι φήμες αυτές, από τους χρήστες του διαδικτύου.
Οι αλγόριθμοι που χρησιμοποιεί η μηχανή αναζήτησης, "αλιεύουν" και επαναφέρουν τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις των χρηστών για κάθε όνομα ή όρους που πληκτρολογούν. Σκάνδαλα και δολοπλοκίες
Υπενθυμίζεται ότι ο σύζυγος της Βουλφ, βρέθηκε στο επίκεντρο σφοδρότατης κριτικής που ξεκίνησε από τους όρους στεγαστικού του δανείου και έφτασε να περιλαμβάνει το αληθές ή μη των κοινοβουλευτικών του δηλώσεων, τις διακοπές του και τις διαπλεκόμενες σχέσεις του με Γερμανούς επιχειρηματίες.
Η γυναίκα του πρόσφατα ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε το προσωπικό της βιβλίο με τίτλο "η δική μου οπτική γωνία", με το οποίο παίρνει θέση υπέρ του συζύγου της για το συγκεκριμένο σκάνδαλο.
 Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο (και σε audiobook εκδοχή) και αναμένεται να γίνει μπεστ-σέλερ. Και δασκάλα του... έρωτα η Μπετίνα Βουλφ
Η κυρία Μπετίνα Βουλφ εκτός από πρώην πρώτη κυρία της Γερμανίας είναι και πρόεδρος της πρωτοβουλίας
 "Μια Ευκαιρία για τα Παιδιά", η οποία, μεταξύ άλλων, οργανώνει σεμινάρια σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, για εφήβους. Στη Γερμανία άλλωστε, η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι σχολικό μάθημα, εδώ και 9 χρόνια. Μηνύοντας τη Google
Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η εταιρεία δέχεται μήνυση.
Μόλις τον περασμένο Μάιο, η κυβέρνηση του Ιράν μήνυσε την εταιρεία για την παράλειψη του ονόματος του Περσικού Κόλπου στο Google maps.
Η θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ιράν και Αραβικής Χερσονήσου είναι άνευ ονόματος στο ψηφιακό χάρτη, κάτι που εξόργισε την κυβέρνηση της χώρας.

 πηγή : news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails