-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Να γιατί το Πέος το λέμε και "πουλί"!




Εχει πλάκα να είσαι αρχαιολόγος και να «πέφτεις» πάνω σε ένα φτερωτό πέος...
Μια ομάδα από ερασιτέχνες αρχαιολόγους ανακάλυψε σε περιοχές στην Αγγλία και την Ουαλία διάφορα σέξι αρχαία ρωμαϊκά αντικείμενα, η «ηλικία» των οποίων είναι γύρω στα 1.600 με 2.000 χρόνια.
 Ενα εύρημα που δικαιολογεί γιατί το αντρικό όργανο το λέμε και πουλί είναι το φτερωτό πέος (!) το οποίο είναι φτιαγμένο από το κόκκαλο κάποιου ζώου.
Το συγκεκριμένο μοτίβο (πουλί... με φτερά) ήταν αρκετά συνηθισμένο στη Ρωμαϊκή εποχή.
 Ενα άλλο πολύ ενδιαφέρον ερωτικό αντικείμενο είναι η λαβή ενός μαχαιριού η οποία δείχνει έναν άντρα και μια γυναίκα να κάνουν σεξ στη στάση του ανάποδου cowgirl! Δύο ειδικοί περιέγραψαν το αντικείμενο ως εξής: «Ο άντρας είναι ξαπλωμένος σε έναν καναπέ και με το ένα χέρι πιάνει τα οπίσθια της γυναίκας που τον έχει καβαλήσει ανάποδα.
Δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο να βρίσκουμε σεξουαλικές αναπαραστάσεις σε καθημερινά αντικείμενα των Ρωμαίων.
Μια εξήγηση που μπορούμε να δώσουμε είναι ότι οι Ρωμαίοι θεωρούσαν ότι αυτές οι αναπαραστάσεις είχαν μια ιδιαίτερη δύναμη.
Τους έκαναν να γελούν και με αυτόν τον τρόπο ξόρκιζαν την κακή ενέργεια και το κακό μάτι. Πίστευαν ας πούμε πως ένα μαχαίρι με μια τέτοια λαβή μπορούσε να « προστατέψει» τον κάτοχο του.»
 Τέλος ανάμεσα στα ευρήματα υπάρχει και ένα χρυσό ομοίωμα πέους.
Οι αρχαιολόγοι πιστεύουν πως το συγκεκριμένο αντικείμενο, που είναι φτιαγμένο από ένα τόσο πολύτιμο μέταλλο, δείχνει την κοινωνική θέση του κατόχου.

 πηγή : www.sexymagazino.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails