-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Πίτερ Λάσκαρης: Ο Έλληνας που χτίζει τον μεγαλύτερο οίκο ανοχής στην Ευρώπη !

Ο αυστριακός επιχειρηματίας, ελληνικής καταγωγής, Πέτερ Λάσκαρης, κατέχει ήδη έναν οίκο ανοχής στη Βιέννη, αλλά τώρα σχεδιάζει να εγκαινιάσει έναν τεράστιο οίκο ανοχής κόστους 12 εκατ. δολαρίων, ο οποίος θα είναι ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη.
 Το «The FunMotel», δηλαδή «Το Μοτέλ της Καλοπέρασης», όπως θα ονομάζεται η έμπνευσή του θα διαθέτει 147 δωμάτια και θα μπορεί να εξυπηρετεί περίπου 1.000 πελάτες την ημέρα, απασχολώντας 150 εργάτριες του σεξ. Εκτός από ειδικό χώρο στάθμευσης πούλμαν και λεωφορείων, θα διαθέτει επίσης 350 θέσεις πάρκινγκ, ενώ όλο το σύμπλεγμα θα προστατεύεται από ένα περιμετρικό τείχος τριών μέτρων, στόχος του οποίου δεν είναι άλλος από τη διασφάλιση της ιδιωτικότητας.
Το Μοτέλ τεσσάρων αστέρων θα προσφέρει πάρτι ανταλλαγής συντρόφων, ομαδικό σεξ μεταξύ πολλών αντρών και μιας μόνο γυναίκας, σόου από αστέρες του πορνό, αλλά και πολυτελή ρεστοράν, σαλόνια ομορφιάς και γυμναστήρια.
Η εταιρία 8Quadrat Developers που έχει αναλάβει την υλοποίηση του έργου και εδρεύει στη Βιέννη, υποστηρίζει ότι ο μεγάλος αριθμός των προσφερόμενων γυναικών σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές εγγυώνται τη σίγουρη επιτυχία του εγχειρήματος και, συνακόλουθα, την απόλυτη ικανοποίηση των αρσενικών πελατών.
Το σύμπλεγμα θα ανεγερθεί λίγο πιο έξω από την αυστριακή πρωτεύουσα για να μην ενοχλεί κανέναν, ενώ έχει ήδη εξασφαλιστεί η συναίνεση της αστυνομίας.

 πηγή : okokoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails