-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ιδιοκτήτης οίκου ανοχής σε δημόσιο αξίωμα στη Νεβάδα


Ρίνο, Νεβάδα - Ο Lance Gilman είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας με δεκάδες υπαλλήλους.
Ότι το προσωπικό αυτό είναι πόρνες δεν ενόχλησε τους κατοίκους μιας επαρχιακής κομητείας της Νεβάδα που πρόσφατα τον εξέλεξαν με ευρεία πλειοψηφία επίτροπο της Κομητείας του Storey.
 Ο ιδιοκτήτης του Mustang Ranch είναι ο πρώτος ιδιοκτήτης οίκου ανοχής που εκλέγεται σε δημόσιο αξίωμα στη Νεβάδα από τότε που νομιμοποιήθηκε η πορνεία το 1971, και ο πρώτος σε ολόκληρη την 148χρονη ιστορία της πολιτείας.
 "Δραστηριοποιείται σε μια ασυνήθιστη δουλειά", λέει ο ιστορικός Guy Rocha "και βέβαια είναι ασυνήθιστη γιατί να πουλάς σεξ είναι παράνομο σε όλες τις Η.Π.Α. εκτός απ' την επαρχιακή Νεβάδα". Πάνω από 20 οίκοι ανοχής λειτουργούν νόμιμα σε 10 απ' τις 17 κομητείες της Νεβάδα.
Η πορνεία είναι παράνομη στις κομητείες που βρίσκεται το Λας Βέγκας και το Ρίνο, τα μεγαλύτερα πληθυσμιακά κέντρα της πολιτείας.
 Ο ίδιος ο 68χρονος Gilman, "ένας φανατικός Ρεπουμπλικανός που αγαπά τις Αμερικανικές αξίες" όπως αυτοχαρακτηρίζεται, λέει ότι αντιμετώπισε λίγες αντιδράσεις στην προεκλογική του εκστρατεία.
Κέρδισε με το 62% των ψήφων στις 6 Νοεμβρίου.
 Υποστηρίζει ότι το πορνείο του που βρίσκεται κάπου 10 μίλια (16 χλμ. περίπου) ανατολικά του Ρίνο έχει συνεισφέρει πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια στον προϋπολογισμό της κομητείας την τελευταία δεκαετία.
Έχει 44 εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης και 30 με 80 κορίτσια ανάλογα την εποχή. "Το 99% των ψηφοφόρων το βλέπουν απλά ως μια επιχείρηση", είπε στο Associated Press ο Gilman. "Μια κερδοφόρα επιχείρηση που βοήθησε την κομητεία".
 Απέδωσε τη νίκη του στην επιχειρηματική του εμπειρία.
Το Mustang Ranch είναι ένα μέρος μόνο της επιχειρηματικής του αυτοκρατορίας η οποία περιλαμβάνει ακόμα πάρκα και μια αντιπροσωπεία της Harley-Davidson.
 "Πολλοί επικεντρώνονται στον οίκο ανοχής, αλλά έχω μια επιτυχημένη διαδρομή 43 χρόνων στις επιχειρήσεις", λέει. Επί ημερών του προηγούμενου ιδιοκτήτη του Joe Conforte, το Mustang Ranch έγινε το πρώτο και το πιο γνωστό νόμιμο πορνείο της πολιτείας.
 Το 1976 εκεί δολοφονήθηκε ο Βαρέων βαρών πυγμάχος Oscar Bonavena.
 Λειτούργησε μέχρι το 1999 όταν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση κατέσχεσε το κτήριο ύστερα από καταδικαστικές αποφάσεις εναντίον των μητρικών του εταιρειών και του διευθυντή του για απάτη και εκβιασμό.
Ο Conforte είναι τώρα φυγάς στη Βραζιλία. Το 2003 ο Gilman αγόρασε τις εγκαταστάσεις και τους φανταχτερούς ροζ τοίχους από στόκο που κάποτε στέγαζαν τον οίκο και τα μετέφερε σε κοντινή απόσταση απ' το ιδιοκτησίας του Wild Horse πορνείο.
Απέκτησε την κυριότητα του εμπορικού σήματος Mustang Ranch όταν αγόρασε το κτήριο απ' την κυβέρνηση.
Σήμερα με το όνομα Mustang Ranch λειτουργούν οι δύο αυτοί οίκοι ανοχής, δύο εστιατόρια κι ένα νυχτερινό κέντρο.
 "Η εκλογή του μαρτυρά την αποδοχή που έχει η πορνεία στις αγροτικές περιοχές της Νεβάδα", λέει ο Rocha.
"Υπάρχει μια μακρά φιλελεύθερη παράδοση και αυτό αντανακλάται στους νόμους. Στις αστικές περιοχές της Νεβάδα είναι διαφορετικά - εκεί η πορνεία είναι ένα πολύπλοκο και αμφιλεγόμενο ζήτημα".
 Πέρσι, ο επικεφαλής της πλειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Γερουσία Harry Reid έβαλε στο στόχαστρο το αρχαιότερο επάγγελμα, λέγοντας στους νομοθέτες της πολιτείας ότι έφτασε η ώρα για μια σοβαρή συζήτηση για το νόμιμο εμπόριο του σεξ στη Νεβάδα.
 "Όταν το έθνος σκέφτεται τη Νεβάδα πρέπει να σκέφτεται για τις νέες ιδέες της και όχι για το αρχαιότερο επάγγελμα", είπε ο Reid. Ο Gilman απ' την πλευρά του λέει ότι η παράνομη πορνεία σε όλη τη χώρα είναι ανεξέλεγκτη και είναι πιο λογικό να νομιμοποιηθεί και να ρυθμιστεί με κανόνες.
Οι νόμιμοι οίκοι ανοχής πληρώνουν μεγάλα ποσά σε φόρους στις αγροτικές περιοχές και οι γυναίκες ελέγχονται τακτικά από γιατρούς.

 πηγή : www.bourdela.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails