-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ήθελε “μεγάλα προσόντα” και τελικά τα έχασε όλα


Η ιστορία που θα διαβάσετε είναι πέρα για πέρα αληθινή και εκτός από το τραγικό της υπόθεσης καταδεικνύει πως η άγνοια και η εμπιστοσύνη σε γιατροσόφια, είναι συχνά επικίνδυνη για την ίδια μας τη ζωή.
 Ένας άνδρας από την Ταΐλάνδη, προκειμένου να αυξήσει το μέγεθος του πέους του, χρησιμοποιούσε για χρόνια, τοπικά γιατροσόφια, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην δει έστω κάποιους πόντους παραπάνω, αλλά να χρειαστεί οι γιατροί να τον ακρωτηριάσουν (στο συγκεκριμένο σημείο) γιατί θα πέθαινε σηψαιμία.
Τι ακριβώς έκανε; διαβάστε το παρακάτω.
 Ένας τοπικός μύθος στην περιοχή λέει ότι οι άνδρες με μικρό πέος μπορούν να δουν αλλαγή στο μέγεθος τους αν κάνουν ενέσεις με ελαιόλαδο επάνω στο μόριο τους.
Την πρακτική αυτή ακολούθησε και ο 50χρονος Ταϊλανδός, αλλά δυστυχώς για εκείνον ο μύθος δεν επιβεβαιώθηκε.
 Μεταφέρθηκε εσπευσμένα με αφόρητους πόνους στο νοσοκομείο στην Μπανγκόκ, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν εκτεταμένη μόλυνση και σημάδια καρκίνου επάνω στο πέος του
. Αναγκάστηκαν τότε, προκειμένου να του σώσουν τη ζωή να τον ακρωτηριάσουν από τη βάση του πέους, σύριζα δηλαδή.
 Ο ίδιος μέρες αργότερα και μετά το αρχικό σοκ, της απώλειας του ανδρισμού του, είπε ότι ακολούθησε μια πρακτική που κυκλοφορεί στον ανδρικό πληθυσμό από στόμα σε στόμα και έπρεπε να κάνει ενέσεις με ελαιόλαδο, με κερί μέλισσας και με λίγη δόση σιλικόνης επάνω στο πέος του για να αυξήσει το μέγεθος του.
 “Με διαβεβαίωσαν φίλοι και γνωστοί ότι τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά.
Τελικά μετά από 5 χρόνια που έκανα ενέσεις κατέληξα να χάσω τα πάντα” δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η πρακτική αυτή στην Ταϊλάνδη, είναι συνηθισμένοι και οι γιατροί δεν παραξενεύτηκαν με το συγκεκριμένο περιστατικό, αφού κάθε μήνα τουλάχιστον 40 άνδρες θα πάνε στο νοσοκομείο με ανάλογα προβλήματα, αφού ακολούθησαν αυτή την πρακτική.

 πηγή : iatropedia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails