-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

The Sex Museum Amsterdam


Αν ποτε ο δρόμος σας σας βγαλει στο Amsterdam την πρωτεύουσα της Ολλανδίας πραγματικά αξίζει τον κόπο να επισκευτείτε αυτό το πρωτότυπο μουσείο.
Πρόκειτε για το πρώτο μουσείο του sex στο οποίο μπορείτε να δείτε μια πολύ μεγάλη συλλογή απο εικόνες, πίνακες ζωγραφικής ,αγάλματα, αντικείμενα, βιβλία, φωτογραφίες όλα βασισμένα στο SEX.
Το μουσείο πρωτοάνοιξε τις πύλες του το 1985 με μία περιορισμένη τότε συλλογή απο εκθέματα και πραγματικά κανείς δεν ήξερε αν το όλο project θα τραβήξει.
Η ανταπόκριση του κοινού όμως υπήρξε ενθουσιώδης και τότε οι υπεύθηνοι του μουσείου αποφάσισαν να μεγαλώσουν και άλλο τη συλλογή των εκθεμάτων.
Αυτή τη στιγμή κάθε χρόνο 500.000 επισκέπτες περιδιαβένουν στους χώρους του μουσείου που ενω μετά την τεράστια επιτυχία του ανάλογα μουσεία άρχισαν να λειτουργούν στο Παρίσι στο Βερολίνο και στη Κοπενχάγη κανένα όμως δεν είχε την επιτυχία του μουσείου του Amstardam.
Tα εκθέματα βρίσκουνται σε 2 κτίρια και περιλαμβάνουν σεξουαλικές ματιές απο διάφορες κουλτούρες και πολιτισμούς απο όλο τον κόσμο.

πηγή : www.sexmuseumamsterdam.nl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails