-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ιερόδουλη στο X-Factor!


Στον επόμενο γύρο του βρετανικού X Factor πέρασε η 19χρονη διαγωνιζόμενη η οποία έχει προκαλέσει σάλο στην Μεγάλη Βρετανία – και όχι μόνο - αφού μετέχει στο ριάλιτι, παράλληλα όμως εργάζεται ως πόρνη.
Η Chloe Victoria διαφημίζει την παροχή ερωτικών υπηρεσιών που παρέχει μέσα από αγγλικές εφημερίδες ποικίλης ύλης. Το θέμα ήλθε στο φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ημέρες, όταν δημοσιογράφος από την εφημερίδα News Οf The Wolrd υποδύθηκε τον πελάτη και κατέγραψε σκηνές με την Chloe Victoria να του χορεύει, αλλά και να εισπράττει το αντίτιμο των υπηρεσιών της.
Παρόλο που ο ένας κριτής, είπε όχι στη συνέχιση της Chloe στο σόου, οι υπόλοιποι δύο, Simon Cowell και Nicole Scherzinge (που θεωρούνται και πολύ πιο αυστηροί) της έδωσαν το «πράσινο φως» για την επόμενη φάση.
Σύμφωνα με την Daily Mail, η ίδια γύρισε στο κοινό και ζήτησε την εύνοιά του, ωστόσο πίσω από τα παρασκήνια έβαλε τα κλάματα αισθανόμενη ντροπή. Ντυμένη με ένα κολλητό σκισμένο τζιν και ένα κοντό μπλουζάκι, που άφηνε ακάλυπτη την κοιλιά της με αποτέλεσμα να φανούν τα αμέτρητα τατουάζ της, είπε στους κριτές ότι το τραγούδι για εκείνη σημαίνει πάθος. Φυσικά, δεν άφησε το ριάλιτι στοιχείο απέξω λέγοντας πως θέλει να δώσει στην κόρη της πράγματα που εκείνη δεν έζησε.

Πηγή : TNSite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails