-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Υιοθετήστε ένα σκυλάκι και μάθετε φθηνότερα ξένες γλώσσες Πηγή : TNSite


Κέντρα ξένων γλωσσών ανέλαβαν την πρωτοβουλία να βρουν «οικογένεια» σε σκυλάκια που αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται σε φιλοζωικά σωματεία συνδυάζοντας παράλληλα την επιχείρησή τους.
Πιο συγκεκριμένα οι μαθητές που θα αποφασίσουν να υιοθετήσουν ένα σκυλάκι θα έχουν 50% έκπτωση στα δίδακτρα στα κέντρα ξένων γλωσσών Χατζηδάκη, για όλα τα χρόνια ζωής του σκύλου. Μάλιστα, αν το σκυλάκι είναι ανάπηρο, τότε η φοίτηση στο φροντιστήριο είναι εντελώς δωρεάν!
Όταν ο μαθητής αποφοιτήσει, η έκπτωση θα ισχύει για κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς του αρκεί το σκυλάκι να είναι ζωντανό και η κατάσταση της υγείας του καλή.
Υπενθυμίζεται ότι ο μέσος όρος ζωής του σκύλου είναι τα 15 έτη, ενώ για την απόκτηση πτυχίων στις ξένες γλώσσες η φοίτηση είναι το ανώτερο 10 χρόνια. Ως εκ τούτου μπορεί κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας να επωφεληθεί από την έκπτωση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σκυλάκια που θα παραχωρηθούν στους μαθητές που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, θα έχουν λάβει τη βασική εκπαίδευση.
Όταν το σκυλάκι μεταφερθεί στο νέο του σπίτι θα υπογραφεί ένα χαρτί υιοθεσίας και η οικογένεια θα πρέπει να μεριμνήσει για τον εμβολιασμό του και την εμφύτευση μικροτσιπ, ώστε το ζώο να μπορεί να εντοπιστεί σε περίπτωση που χαθεί.
Οι φιλοζωικές οργανώσεις με τις οποίες συνεργάζονται τα κέντρα ξένων γλωσσών Χατζηδάκη είναι η Strays Help και η SAPT Hellas.

Πηγή : tnsite.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails