-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Yπάλληλος καταλάθος μπροστά σε 400 μαθητές έβαλε σε γιγαντοοθόνη gay πορνό


Αμερική/Πενσυλβάνια : Περισσότεροι απο 400 μαθητές του λυκείου του Norwin μαζεύτηκαν στο αμφιθέατρο τους για να παρακολουθήσουν μια παρουσίαση που αφορούσε την εθελοντική αιμοδοσία.Η παρουσίαση θα γινόταν στην γιγαντοοθόνη της σχολής απο έναν υπάλληλο μιας τράπεζας αίματος.
Ο υπάλληλος θα έβαζε στο σύστημα του κεντρικού υπολογιστή ένα usb stick το οποίο είχε όλη την παρουσίαση σε αρχείο PowerPoint. Στο ίδιο stick όμως υπήρχαν και πάρα πολλές εικόνες με σκληρές σκηνές gay πορνό έτσι για κακή του τύχη μόλις ο ομιλητής της παρουσίασης έβαλε στο στικάκι αυτό αυτόματα άρχισε να δείχνει τις gayporn εικόνες σε ένα ακροατήριο 400 μαθητών.
Οι υπέυθηνοι του σχολείου αμέσως σταμάτησαν την παρουσίαση και δεν άφησαν τον υπάλληλο να συνεχίσει έστω και με το αρχείο powerpoint για την εθελοντική αιμοδοσία.
Η τοπική αστυνομία θα αποφασίσει αυτή την εβδομάδα αν θα επαγγελθούν κατηγορίες προς τον άτυχο υπάλληλο μιας και στο σύνολο τους όλοι οι μαθητές είναι ανήλικοι ενω το σχολείο απ τη μεριά του έστειλε απολογιτική επιστολή για το συμβάν στους γονείς και των 1700 μαθητών του σχολείου.

πηγή : www.advocate.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails