-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Η επαναστατική κούκλα του σεξ!

Μια φουσκωτή κούκλα ρομπότ έρχεται να ταράξει τα νερά στην παγκόσμια αγορά, καθώς η κινέζικη εταιρία Love Sex Company έχει «στα σκαριά» το μέλλον των ρομπότ για σεξ.
Η επαναστατική κούκλα του σεξ!

Ξεχάστε τα φτηνά υλικά και την περίεργη αίσθηση, αυτή η κούκλα υπόσχεται να χαρίσει εμπειρίες αντάξιες της πραγματικότητας και συντροφιά στους άντρες που δυσκολεύονται να βρουν σύντροφο.

Το εν λόγω ρομπότ έχει ύψος 1,65, είναι κατασκευασμένο με μεταλλικό σκελετό και το δέρμα και οι μύες μοιάζουν αληθινά μιας και είναι φτιαγμένα από τζελ σιλικόνης. Το πρόσωπο και οι αναλογίες του σώματος μπορούν να φτιαχτούν κατά παραγγελία για να ικανοποιήσεις τα γούστα κάθε πελάτη, ενώ διαθέτει εξελιγμένο σύστημα αναγνώρισης προσώπων και δυνατότητα μικρών διαλόγων σε διάφορες γλώσσες.

Η κούκλα μπορεί να κινείται σεξουαλικά και να έχει εκφράσεις ηδονής κατά τη διάρκεια του σεξ, και μπορεί να έχει μέχρι μυϊκές συσπάσεις στο αιδοίο της! Είναι ικανή να εκτελέσει μια ποικιλία στάσεων που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό αγοραστή, ενώ η γλώσσα της είναι σχεδόν σαν ανθρώπινη και ορισμένα μέλη της μπορούν να δονούνται και να τρέμουν.

Το κόστος της αναμένεται να είναι κάτι παραπάνω από 5.000 δολάρια και η εταιρία ευελπιστεί να κάνει θραύση στις αγορές. Προβλέπεται να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στους κύκλους των μοναχικών (και κάπως διεστραμμένων) ανδρών.

πηγή : okokoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails