-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Βουκολικό σεξ με φόντο την φιλανθρωπία

Σεξ, όργια και πορνό ταινίες για να σωθούν τα δάση... Αυτή ήταν η ιδέα κατασκευής της πρώτης ιστοσελίδας οικο- πορνό που δημιούργησε ένα ζευγάρι στη Σουηδία. Τα χρήματα από τα μέλη πάνε σε οικολογικές οργανώσεις
Σεξ και όργια στο βωμό της διάσωσης του περιβάλλοντος... Πριν έντεκα χρόνια δειλά δειλά δυο νεαροί οικολόγοι η Σουηδή Leona Johansson και ο Νορβηγός Tommy Hol Ellingsen αποφάσισαν χρησιμοποιώντας ένα "ελκυστικό όπλο" τη διάσωση των δασών να δημιουργήσουν την οίκο- πορνεία.
Έτσι, δημιούργησαν την ιστοσελίδα fuckforforest.com που έχει τόσο σεξουαλικό όσο και οικολογικό περιεχόμενο. Σήμερα η ιστοσελίδα έχει περισσότερα από 1300 ενεργά μέλη. Οι συνδρομές τους προσφέρονται σε οικολογικές οργανώσεις ενώ μόνο πέρσι προσέφερε 180 χιλιάδες δολάρια μέσω των πωλήσεων πορνογραφικού υλικού.
Το ζευγάρι όταν δεν κάνει έρωτα μπροστά στην κάμερα, απαντούν στα εκατοντάδες e-mails που δέχονται, ανανεώνουν την ιστοσελίδα τους και επικοινωνούν με οικολογικές οργανώσεις.
Σύμφωνα με τους διαχειριστές του έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα 345 χιλιάδες δολάρια σε οργανώσεις. Στα μέλη τους προσφέρουν πιπεράτα βίντεο που έχουν γυρίσει οι ίδιοι μαζί με φίλους τους που έχουν γυριστεί ως επί το πλείστο σε δάση!
Έγιναν ευρέως γνωστοί όταν έκαναν έρωτα στη σκηνή μαζί με τους 'The Cumshots' στο Τέταρτο Φεστιβάλ του Kristiansand το 2004.

πηγή : news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails