-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ρώτα το Google ό,τι θες να μάθεις για το σεξ

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες όλο και περισσότεροι έφηβοι στρέφονται προς τις μηχανές αναζήτησης για να βρουν πληροφορίες σχετικά με το σεξ. Δείτε τις συχνότερες απορίες τους
Το ενδιαφέρον των νέων όπως πολλοί θα φανταζόμασταν δεν είναι μόνο τα καλλίγραμμα κορμιά όμορφων γυναικών και ταινίες πιπεράτου περιεχομένου αλλά και πληροφορίες γύρω από αυτό το σεξ.
Σύμφωνα με μελέτη του TECHsexUSA οι έφηβοι 13 έως 19 ετών μαθαίνουν από το διαδίκτυο τα πάντα γύρω από το σεξ. Απαντώντας σε ερωτήσεις αποδεικνύεται ότι "γκουγκλάρουν" θέματα σχετικά με τη σεξουαλική υγεία αλλά και θέματα γενικού σεξουαλικού περιεχόμενου.
Οι συχνότερες ερωτήσεις που δακτυλογραφούσουν οι νέοι στις μηχανές αναζήτησης περιλαμβάνουν: Πως να αποφύγουν μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, πως να αποφύγουν σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες, πως να κάνουν καλύτερο σεξ αλλά και που θα προμηθευτούν δωρεάν προφυλακτικά.
Σύμφωνα με τη μελέτη, οι νεαρές κοπέλες εστιάσουν περισσότερο στα θέματα ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης ενώ οι άνδρες εστιάζουν σε ερωτήσεις τεχνικής φύσεως όπως για παράδειγμα "Πως να έρθει σε οργασμό η κοπέλα μου".
Ωστόσο σύμφωνα με τους ειδικούς οι λύσεις δεν είναι τόσο απλές και δεν πρέπει να έχουν σαν “ευαγγέλιο” τις πληροφορίες από τις διάφορες ιστοσελίδες.
Τέλος, η μελέτη αναφέρει ότι θα πρέπει να αξιοποιηθεί καλύτερα το search engine optimization ώστε να βελτιωθεί η εύρεση ιστοσελίδων που σχετίζονται με τη σεξουαλική υγεία .

πηγή : news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails