-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Ο Μέρντοκ σκέφτεται να κόψει τα ζουμερά κορίτσια της σελίδας 3


Τέλος στις γυμνόστηθες κοπέλες της σελίδας 3 της Βρετανικής εφημερίδας The Sun! Για περισσότερα από σαράντα χρόνια "παρέλασαν" τα πιο "ζουμερά" κορμιά από την τρίτη σελίδα του διάσημου ταμπλόιντ και μέσω διαδικτύου ο Rupert Murdoch, άφησε να εννοηθεί ότι είναι, επιτέλους, έτοιμος να σταματήσει αυτή η τόπλες παράδοση.
 Όλα ξεκίνησαν όταν ο μεγιστάνας απάντησε σε χρήστη του Twitter, που χαρακτήρισε την σελίδα 3 απομεινάρι του "περασμένου αιώνα". Η απάντηση του ήταν ότι αρχίζει να σκέφτεται μήπως έχει και ο ίδιος αυτήν τη γνώμη. Σχολίασε: "σελίδα 3 τόσο του περασμένου αιώνα!
Ίσως έχεις δίκιο, δεν ξέρω, αλλά το σκέφτομαι". Εκπρόσωπος του ομίλου News International είπε ότι η επιχείρηση δεν έχει κανένα σχόλιο σχετικά με το αν πρόκειται να καταργηθεί η σελίδα 3 με τα γυμνόστηθα κορίτσια.
Στην πιο πρόσφατη εκστρατεία εναντίον της σελίδας 3, σούπερ μάρκετ σε όλη την Βρετανία έγιναν στόχος ακτιβιστών, καθώς κλιμάκωναν την εκστρατεία τους για να υπάρξει διαφημιστικό μποϊκοτάζ εναντίον του ταμπλόϊντ.
Ο 81χρονος Murdoch θέλοντας να κατευνάσει τους επικριτές του δήλωσε ότι σκέφτεται να εκσυγχρονίσει τη σελίδα με λαμπερές κοπέλες fashionistas!

 πηγή : news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails