-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Έρχονται οι 4D ταινίες πορνό


Η 3D τσόντα αποτελεί ήδη παρελθόν, καλωσόρισε το μέλλον του αισθησιακού σινεμά… Το πορνό αποτελεί διαχρονικά πεδίο καινοτομίας και υιοθέτησης νέων τεχνολογιών.
Μετά τις 3D αισθησιακές παραγωγές λοιπόν και την απίστευτη ανταπόκριση του κοινού, γεννήθηκε η ιδέα για το 4D ερωτικό σινεμά…
Ο Stephen Shiu, παραγωγός της blockbuster τσόντας «3D Sex and Zen: Extreme Ecstasy», που έσπασε τα ταμεία στο μακρινό Hong-Kong (κέρδισε σε εισπράξεις ακόμα και το Avatar!), ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα γυρίσματα της νέας του παραγωγής: «4D Sex and Zen: Slayer of a Thousand from the Mysterious East».
 Και ποια η νέα διάσταση, θα αναρωτιέσαι λογικά…Όχι, δεν είναι η όσφρηση, καθώς το Aroma-Scope που δοκίμασε ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ στο «Spy Kids» αποτελεί ήδη δοκιμασμένη συνταγή.
Ο τρελός παραγωγός έχει άλλα στο νου του: ειδικές κινηματογραφικές αίθουσες στο Ηong-Kong με δονούμενα καθίσματα, που θα μεταφέρουν στον θεατή όλη τη δράση που εκτυλίσσεται στη μεγάλη οθόνη!
Η κίνηση δηλαδή των ερωτικών παρτενέρ θα μεταφέρεται ως δόνηση στο κάθισμα, εκτινάσσοντας την τρισδιάστατη απόλαυση σε άλλο επίπεδο.

 πηγή : www.tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails