-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ο χάρτης της πορνείας απο τη Wikipedia


Οπως είναι γνωστό το θέμα πορνεία παγκοσμίως έχει αρκετές διαφορές από χώρα σε χώρα. Αν κάποιος θέλει να ρίξει μια γρήγορη ματιά για το νομικό καθεστώς του πληρωμένου σεξ στην υφήλιο οι χάρτες της Wikipedia μπορούν να δώσουν σημαντικές πληροφορίες.
 Στον παγκόσμιο χάρτη βλέπουμε ότι στις χώρες με κόκκινο χρώμα η πορνεία είναι παράνομη ενώ σε εκείνες με πράσινο χρώμα όπως η Ελλάδα, η Τουρκία, η Ολλανδία και η Γερμανία η πορνεία είναι νόμιμη αλλά υπάρχουν νομικοί περιορισμοί. Απο τα περίεργα που βλέπουμε στους χάρτες της Wikipedia και διαβάζουμε στο 69magazine είναι πως στις χώρες με μπλε χρώμα το πληρωμένο σεξ ναι μεν είναι νόμιμο αλλά η οργανωμένη πορνεία (οίκοι ανοχής) είναι εκτός νόμου.
Στις περισσότερες από αυτές τις χώρες η πορνεία δεν είναι ελεγχόμενη: π.χ στο Βέλγιο τα μπουρδέλα ναι μεν είναι παράνομα αλλά ουσιαστικά δεν εμποδίζεται η λειτουργία τους.
Επίσης σε όλες τις Η.Π.Α η πορνεία είναι παράνομη εκτός από κάποιες περιοχές της Nevada.
 Στη Σουηδία, τη Νορβηγία και την Ισλανδία το πληρωμένο σεξ είναι παράνομο αλλά διώκεται μόνο ο πελάτης.
Στην Ταϊλάνδη η πορνεία είναι εκτός νόμου αλλά μόνο στα χαρτιά καθώς θεωρείται ένας από τους διασημότερους σεξοτουριστικούς προορισμούς.

 πηγή : www.kamarinia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails