-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Επάγγελμα πόρνη: οι εννέα καλύτεροι ρόλοι, made in Greece!

Είναι ρόλοι πρόκληση για κάθε ηθοποιό. Ρόλοι που απαιτούν αρκετές ικανότητες και τσαγανό, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στον κινηματογράφο.
Δείτε τους εννιά πιο πειστικούς ρόλους!

Εμμανουέλα Χαραλάμπους

Ελένη η Πόρνη 

Η σειρά παίζεται στον ΑΝΤ1 Κύπρου, με πρωταγωνίστρια την Εμμανουέλα Χαραλάμπους, στο ρόλο της Ελένης. Δίπλα της ο Μάξιμος Μουμούρης. Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία της Ελένης της πόρνης όπως την έγραψε η Αννίτα Νικολάου και διαβάστηκε από δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες. Ένα τολμηρό τηλεοπτικό εγχείρημα, μια ιστορία με στοιχεία αρχαίου δράματος, μια τραγική ηρωίδα, που από τα 15 της χρόνια βουλιάζει στο βούρκο της πορνείας.


Τριανταφυλλίδη Νίκη


Στο ρόλο της Μαγδαληνής ως Κατερίνα, ξακουστή πόρνη του χωριού στη θρυλική σειρά «Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται». Ήταν το δημοφιλέστερο τηλεοπτικό πρόγραμμα της σεζόν 1975-1976. Στη συνείδηση του κόσμου, οι ηθοποιοί ταυτίστηκαν με τους ρόλους τους οποίους υποδύονταν, όπως και η Νίκη Τριανταφυλλίδη με το ρόλο της Κατερίνας.


Ζωή Λάσκαρη


Στη δραματική ταινία "Ο Αστερισμός της Παρθένου" παραγωγής του 1973 και σε σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη βρίσκουμε, την πιο πειστική ίσως πόρνη, Ζωή Λάσκαρη στο ρόλο μιας νεαρής ιερόδουλης, που διηγείται σε κάθε πελάτη της και μια διαφορετική ιστορία, για το πώς κατέληξε να κάνει αυτό το επάγγελμα, αποδίδοντας την επιλογή της άλλοτε στη φτώχεια και το πάθος της για τα χρήματα, άλλοτε στην τραγική μοίρα της και άλλοτε στην απόλυτη αγάπη...

  Ιζαμπέλα Κογιεβίνα

Στην τηλεόραση στο ρόλο της Μαρίνας η Ιζαμπέλα παίζει την κοπέλα που είναι εξαρτημένη από τα ναρκωτικά και αναζητεί καθημερινά και με κάθε τρόπο την πολυπόθητη δόση, ασκώντας το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο.

  Κατερίνα Χέλμη


Στα «Κόκκινα Φανάρια» η Κατερίνα Χέλμη (Μαρίνα) ήταν ένα από τα κορίτσια, που εκπορνεύονταν σ' ένα σπίτι της Τρούμπας, της μαντάμ Παρί (υπέροχη στο ρόλο της μαντάμ) η Δέσπω Διαμαντίδου, η οποία ίσως έχει και το ρεκόρ στο επάγγελμα, είτε ως πόρνη είτε ως τσατσά, στον ελληνικό κινηματογράφο. Ο Ντορής είναι ο προαγωγός της Μαρίνας, αλλά και το μεγάλο πάθος της. Δίνει τα πάντα για κείνον αλλά αυτός την παρατά στην τύχη της...

  Μαρία Σολωμού

Στο επεισόδιο της ίδιας σειράς "Δεκάτη Εντολή" με τίτλο «Κάθοδος» η Μαρία Σολωμού εμφανίζεται στο ρόλο της Βασιλικής, που αναγκάζεται να υποδυθεί την πόρνη σε κακόφημο μπαρ, για χάρη του παλιού εραστή της.

  Ζέτα Αποστόλου

Η Ζέτα στο ρόλο της στριπτιζέζ που μπλέκει ένα φτωχό επαρχιατόπουλο στα πλοκάμια του υποκόσμου. Από την ταινία "Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας" το 1966.

  Μαρίσα Τριανταφυλλίδου

Τη νέα αλλά και πολλά υποσχόμενη ηθοποιό την μάθαμε, μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Δέκα» του Μ. Καραγάτση, στον Alpha, όπου υποδυόταν την όμορφη νεαρή, ελευθερίων ηθών,

 Μαρία Μακρή.


Ευγενία Δημητροπούλου


Αγνώριστη και πολύ ενδιαφέρουσα η Ευγενία παίζει το ρόλο της πόρνης στην παράσταση του Κωνσταντίνου Ρήγου, τα "Κόκκινα Φανάρια", δίπλα στην Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Ένας τολμηρός ρόλος με πολύ γυμνό.

 πηγή : www.santosight.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails