-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Καριέρα πορνοστάρ για τον … “χοντρούλη” που φίλησε τη Bar Refaeli !


Ποιός να του το λέγε του χοντρούλη Jesse, πως μετά το φιλί που έδωσε στην Bar Refaeli θα «άνοιγαν» οι δουλειές του.
Ο Jesse Heiman, το μυαλό ή ο φύτουκλας έγινε πρώτη μούρη, λόγω της διαφήμισης της εταιρίας GoDaddy.com στην οποία τον φίλησε το σουπερμοντελ Bar Refaeli.
Ο χοντρούλης με τα γυαλάκια όμως τώρα έχει την ευκαιρία όχι να φιλήσει ακόμα μια γκόμενα αλλά και να πηδήξει κιόλας! Μια εταιρία παραγωγής πορνό ταινιών η Assence Films του έκανε πρόταση να γίνει πορνοστάρ. Οπως λέει ο παραγωγός Mike Kulich θέλει στις ταινίες του να δώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον καθημερινό άντρα και ο Jesse είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται.
 Η είδηση μοιάζει με διαφημιστικό τρικ όμως ο Kulich είπε στην εφημερίδα Huffington Post ότι η πορνό βιομηχανία όντως ψάχνει για καθημερινούς τύπους και ο ίδιος θέλει πάρα πολύ να προσλάβει τον Jesse Heiman:
 «Ας διαλέξει όποιο κορίτσι του αρέσει για να κάνει το ντεμπούτο του!» και δικαιολογεί την επιλογή του γυαλάκια φύτουκλα με την επιτυχία που είχε στην πορνό βιομηχανία ο “καθημερινός” διάσημος πορνοστάρ Ron Jeremy.
 O παραγωγός επικοινώνησε με τον Jesse Heiman μέσω Facebook και εκείνος του απάντησε ότι προς το παρόν προτιμά να μην το κάνει.
Ο παραγωγός από τη μεριά του λέει ότι θα επιμένει και την επόμενη φορά στην πρότασή του θα υπάρχει και το ποσό της αμοιβής για τον Jesse Heiman.
 Πάντως ο Jesse, ακόμα κι αν δε δεχτεί να κάνει σεξ με διάφορες πορνοστάρ, έχει αποκτήσει αρκετές θαυμάστριες οι οποίες τον βρίσκουν πολύ “καυτό”…


 πηγή : okokoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails