-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Οι σεξουαλικές ευαισθησίες του άνδρα!!!


Πολλοί άνδρες βλέπουν κάθε σεξουαλική επαφή σαν έναν αγώνα που θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Φυσικά θέλουν να είναι νικητές και, σύμφωνα με την ανδρική μυθολογία, αυτό σημαίνει μεγάλο πέος και αστραπιαία στύση ή ένα γεννητικό όργανο που διατηρείται διογκωμένο όσο θέλει ο "ιδιοκτήτης" του, και παράγει τεράστιες ποσότητες σπερματικού υγρού.
Σε μια πρόσφατη έρευνα σχεδόν όλοι, από τους 1.000 άνδρες που πήραν μέρος, ήταν δυσαρεστημένοι από το μέγεθος του πέους τους και αρκετοί είχαν κυριευθεί από ένα αίσθημα ανεπάρκειας. Και όμως, πολλές γυναίκες όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται για το μήκος του πέους του συντρόφου τους, αλλά ούτε καν το προσέχουν. Η γυναίκα αντλεί ηδονή από τη διέγερση της κλειτορίδας της και των νευρικών απολήξεων που βρίσκονται στην είσοδο του κόλπου και, επομένως, το μέγεθος του πέους δεν παίζει ρόλο. Αλλωστε, η συνουσία δεν είναι ο μοναδικός τρόπος απόλαυσης του σεξ. Η ευχαρίστηση από τις σεξουαλικές δραστηριότητες πηγάζει κυρίως από τα χάδια, τα φιλιά, το άγγιγμα, το γλείψιμο, το ρούφηγμα και όλα τα ερωτικά παιχνίδια ανάμεσα στους εραστές. Αν αποκλείσετε όλες τις άλλες σεξουαλικές επιλογές και περιοριστείτε στη διείσδυση του σκληρού πέους σας στον υγρό κόλπο της συντρόφου σας, το άγχος σας για τις ερωτικές σας επιδόσεις θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο
Αν έχετε την εντύπωση πως, όποτε κάνετε έρωτα, το γεγονός πρέπει να είναι θεαματικό και συνταρακτικό, τότε αργά ή γρήγορα θα απογοητευτείτε. Θα υπάρξουν φορές που δεν θα μπορέσετε να διεγερθείτε ή να έχετε στύση και να τη διατηρήσετε ή ακόμα να φτάσετε σε οργασμό, θα υπάρξουν πάλι άλλες περιπτώσεις που η διέγερσή σας θα είναι τόσο μεγάλη ή η αγωνία για την επίδοσή σας τόσο ισχυρή, που θα εκσπερματώσετε πρόωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails