-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Δαχτυλίδια πέους!!!


Δαχτυλίδι για το πέος. Αν και πρόκειται για επινόηση των κινέζων εκατοντάδες χρόνια πριν, θεωρείται ερωτικό παιχνίδι της τελευταίας δεκαετίας. Tο δαχτυλίδι εντείνει τη στύση και παρατείνει την εκσπερμάτωση. Ο νεότερος αδερφός του, το δονούμενο δαχτυλίδι έγινε τόσο δημοφιλές ώστε να διατίθεται σε φαρμακεία και supermarket δίπλα στα προφυλακτικά.
Τα απλά δαχτυλίδια πέους φέρονται στη βάση του πέους.
Τα διπλά δαχτυλίδια έχουν το πλεονέκτημα ενός ακόμα δαχτυλιδιού που φέρεται στη βάση των όρχεων.
Παρκάτω θα δούμε τα κύρια είδη δαχτυλιδιών που κυκλοφορούν στην αγορά.
Ελαστικά δαχτυλίδια: Το υλικό κατασκευής των, επιτρέπει στο να μπορούν να τοποθετηθούν οποιαδήποτε στιγμή στο πέος. Το ίδιο εύκολη είναι και η αφαίρεσή τους άσχετα αν το πέος είναι ή όχι σε στύση. Είναι λιγότερο αποτελεσματικά από τα συμπαγή δαχτυλίδια, είναι όμως απολύτως ασφαλή.
Συμπαγή δαχτυλίδια: Φτιαγμένα συνήθως από σκληρό πλαστικό, μέταλλο ή οτιδήποτε υλικό μπορεί να πάρει τη συγκεκριμένη μορφή, δηλαδή όλα. Είναι τα μόνα δαχτυλίδια που πρέπει να φορεθούν πριν τη στύση του πέους. Προσφέρουν ακραίες συγκινήσεις, αλλά δεν συστήνονται για χρήση, καθόσον η αφαίρεσή τους προϋποθέτει τη πλήρη χαλάρωση του πέους.
Vibrating Penis Ring: Δονούμενο δαχτυλίδι πέους. Καθιερώθηκαν τα τελευταία χρόνια και ήρθαν να μείνουν. Φίρμες προφυλακτικών διαθέτουν δονούμενα δαχτυλίδια μιας χρήσης, με μέση διάρκεια της μπαταρίας τα 20 λεπτά.
Τα Vibrating Penis Rings, εκτός των αρετών των απλών δαχτυλιδιών, έχουν το πλεονέκτημα της δόνησης. Δόνηση που μεταφέρεται έμμεσα στα τοιχώματα του κόλπου και άμεσα στη κλειτορίδα.. Τόσο απλό για να είναι αληθινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails