-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Studio-Πυρασφάλεια-Νομοθεσία!!!


Αν βάλουμε στην άκρη τις τεραστιας σημασίας κοινωνικοπολιτικές προεκτάσεις του θέματος τα πρόσφατα θλιβερά γεγονότα στο σύνταγμα μας δίνουν μια έξτρα αφορμή να πούμε γιατί επιτέλους είναι αναγκαίο να αλλάξει ο υπάρχον απαρχαιωμένος νόμος για τους οίκους ανοχής και τη λειτουργία τους.
Ένας νόμος που υποχρεώνει όλα τα σπίτια να έχουν αυστηρά και μόνο μία είσοδο/έξοδο στο οίκημα τους παραβιάζοντας ουσιαστικά στοιχειώδεις κανόνες πυρασφάλειας.
Οι πολύ παλιές κοπέλες και υπηρεσίες αλλα και αρκετός κόσμος έχει ακόμα νωπές τις μνήμες του απο το συμβάν που έγινε τη δεκαετία του 80 σε έναν οίκο ανοχής στο Μεταξουργείο όπου πήρε φωτιά και ο απολογισμός ήταν ο πελάτης (που εκείνη την εποχή υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία) και η κοπέλα να καούν ζωντανοί στο δωμάτιο και η υπηρεσία να σπάσει τα πόδια της αφού αναγκάστηκε να πηδήξει απο τον 1ον όροφο.
Στο studio υπάρχουν πυροσβεστήρες σε κάθε όροφο ενώ απο τις μπαλκονόπορτες του δωματίου 4 κάποιος μπορεί να βγεί στο μπαλκόνι και είτε να κατέβει στο δρόμο με τη σκάλα που υπάρχει εκεί είτε να πηδήξει στα γειτονικά οικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails