-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Το sex στην αρχαία Ελλάδα!!!


Σύμφωνα με τις γνώσεις που έχουμε για το παρελθόν, οι αρχαίοι Έλληνες παντρεύονταν τα κορίτσια στα 14 ή 15 τους, και το σεξ που έκαναν γινόταν συνήθως σε όρθιες στάσεις και με αγκάλιασμα από πίσω. Το σεξ στο κρεβάτι δεν ήταν άγνωστο, όμως τα κρεβάτια δεν ήταν όπως τα σημερινά και δεν προσέφεραν καθόλου άνεση. Οι νεαρές σύζυγοι ήταν εντελώς άπειρες και κυριολεκτικά εβιάζοντο από τους μεγαλύτερους και εμπειρότερους άντρες τους. Για μια εποπτικότερη εικόνα απαριθμούμε ακόμα μερικές ενδεικτικές πληροφορίες του αρχαιοελληνικού ερωτικού βίου.

1. Έλληνας συγγραφέας αναφέρεται σε άντρα που προέβη σε σοδομική σεξουαλική πράξη στη γυναίκα του, και τιμωρήθηκε αυστηρά μετά που ανακαλύφθηκε.
2. Τα σπίτια των Ελλήνων ήταν πάντα γεμάτα κόσμο, όπως παιδιά, σύζυγο και δούλους. Με τους τελευταίους είχε δικαίωμα ο ιδιοκτήτης να κάνει ότι θέλει.
3. Η αγγειοπλαστική πάντα δείχνει τις συζύγους των αρχαίων Ελλήνων με πλήρη ενδυμασία, ακόμα κι όταν έκαναν σεξ, ενώ οι δούλοι σε παρόμοια περίπτωση πάντα ήταν γυμνοί.
4. Οι προτιμούμενες σεξουαλικές στάσεις ήταν η όρθια εκ των όπισθεν κολπική διείσδυση και το σεξ πάνω σε καρέκλες ή ανάκλιντρα.
5. Η τρίτη επιλογή για το Έλληνα άντρα ήταν οι εταίρες, που τις συναντούσαν στα συμπόσια, διασκέδαζαν, συζητούσαν και κοιμόνταν μετά μ΄ αυτόν που πλήρωνε περισσότερα. Η εκπαίδευση και η παιδεία τους συμπεριλάμβανε και τις ηδονές της κρεβατοκάμαρας και όπως φαίνεται οι στάσεις που χρησιμοποιούσαν ήταν ποικίλες και πολύ εφευρετικές. Η σοδομία αποτελούσε επίσης μια επιλογή στο σεξουαλικό ρεπερτόριο.
6. Η τελευταία επιλογή πορνείας ήταν ο λεγόμενος χαμαίτυπος, το ακάθαρτο δηλαδή με κοπέλες του δρόμου σεξ.

2 σχόλια:

  1. οι αρχαίοι προγονοί μας είχαν τόσο ετερόφυλες όσο και ομοφυλόφιλες τάσεις όσον αναφορά τον έρωτα!Δεν είχαν κόμπλεξ να κάνουν σεξ με έναν άντρα και μετά να συνευρευθούν ερωτικά με γυναίκα,σύνηθες φαινόμενο στην αρχαία Ελλάδα.Το αναφέρω απλά σαν έξτρα ενημέρωση μιας και δεν είναι ευρέως γνωστό..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι αρχαίοι προγονοί μας είχαν αμφισεξουαλικές όσο και ετέροφυλες προτιμήσεις όσον αναφορά το σέξ!!Δεν είχαν κόμπλεξ να κάνουν σεξ με άντρα και μετά να συνευρεθούν ερωτικά με μια γυναίκα.Αυτό το αναφέρω σαν έξτρα πληροφορία μιας και δεν είναι γνωστό και δεν αναγράφεται στο κείμενο που αναρτήθει..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails