-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Βασιλικός πολτός και sex!!!


Ο βασιλικός πολτός είναι μία άσπρη κρεμώδης ουσία, πολύ όξινη, με περίεργη οσμή και πικρη γεύση, εξαιρετικά θρεπτική, η οποία εκκρίνεται από τους τις νεαρές εργατριες μελισσες.
Η μεγάλη θρεπτική αξία και οι βιολογικές ιδιότητες του βασιλικού πολτού οφείλονται στην ειδική σύνθεσή του. Τα κύρια συστατικά είναι νερό, πρωτεΐνες, σάκχαρα, λιπίδια και μεταλλικά άλατα.
Χαρακτηριστικό για το βασιλικό πολτό είναι και η περιεκτικότητά του σε βιταμίνες: βιταμίνη Β1, Β2, Β3, Β4, Β5, Β6, Β7, Β8, Β9, Β12 και σε μικρότερες ποσότητες βιταμίνη C, D, A και Ε
Οι ευεργετικές επιδράσεις του βασιλικού πολτού είναι γνωστές εδώ και χιλιάδες χρόνια. Οι αρχαίοι Έλληνες αναφέρονταν στην αμβροσία, που προσέδιδε αθανασία στους θεούς του Ολύμπου και η οποία περιείχε βασιλικό πολτό. Το προϊόν έγινε αντικείμενο πολλών μελετών κάτω από αυστηρό ιατρικό έλεγχο.
Κατά τη διάρκεια των πρώτων μελετών, ιδιαίτερη έμφαση είχε δοθεί στις έρευνες για εντοπισμό σεξουαλικών ορμονών στο βασιλικό πολτό. Οι Melampy και Stanley (1940) δεν έδειξαν τέτοιου είδους επιδράσεις στους αρουραίους, ενώ οι Johansson και Johansson (1958) απέδειξαν την απουσία ανθρώπινων σεξουαλικών ορμονών. Πρόσφατα με τη χρησιμοποίηση πιο εξελιγμένων μεθόδων, βρέθηκαν ίχνη τεστοστερόνης (Vittek and Slomiany, 1984), τα οποία σε σύγκριση ομως με τα ποσά τεστοστερόνης που παράγει ένας άνδρας ημερησίως είναι αμελητέα.
Παρόλαυτα ομως χάρη στην ευεργετική του δράση στο μεταβολισμό του οργανισμού, ο βασιλικός πολτός ρυθμίζει τις λειτουργίες των επινεφριδίων, αδένες που παράγουν τις ανδρογενείς ορμόνες και αρκετές μελέτες επισημαίνουν τη θετική επίδραση της ακετυλοχολίνης του Βασιλικού Πολτού στην ανδρική ανικανότητα.
Πέρα απο τα σεξουαλικά οφέλη ο βασιλικός πολτός ειναι ενα πολύ καλό συμπλήρωμα διατροφής με αρκετα οφέλη για τη συνολική μας υγεία.
Στο εμπόριο θα τον βρείτε σε πολλά καταστήματα και δεν έχετε παρα να τον δοκιμάσετε.
Κατι ξεραν αλλωστε και οι θεοί του Ολύμπου....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails