-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Τα συμπληρώματα του sex!!!


Μάκα: Το μυστικό των Ίνκας
Τι είναι: Εκχύλισμα του φυτού Lepidium peruvianum. Το συγκεκριμένο φυτό καλλιεργείται ως λαχανικό στα υψίπεδα των Άνδεων. Τα φύλλα του χρησιμοποιούνται σε σαλάτες, ενώ η ρίζα του τρώγεται ψητή ή βράζεται και αποξηραίνεται.
Πώς βοηθάει: Είναι πολύ καλή πηγή αμινοξέων, λιπαρών οξέων, μετάλλων και ιχνοστοιχείων. Περιέχει επίσης μακαμίδες και μακαένες, φυτοθρεπτικές ουσίες με αντιοξειδωτικές και τονωτικές ιδιότητες. Βελτιώνει την ψυχική διάθεση, διεγείρει την ερωτική επιθυμία, μειώνει το χρόνο επίτευξης στύσης, ενδεχομένως αυξάνει τη συχνότητα των επαφών και την ποσότητα του σπέρματος.
Σημεία προσοχής: Θεωρείται ασφαλές και καλά ανεκτό στις συνήθεις δόσεις ακόμα και για μακροχρόνια χρήση. Τα αναμενόμενα αποτελέσματα εμφανίζονται με συστηματική χρήση τουλάχιστον είκοσι ημερών.
Να το πάρω; Ναι, εάν έχεις μειωμένη ερωτική επιθυμία, πεσμένο ανοσοποιητικό, διαταραχές του κύκλου, είσαι στην εμμηνόπαυση ή νιώθεις κατάθλιψη. Για τον καλό σου, εφόσον παρουσιάζει στυτική δυσλειτουργία ή χρειάζεσαι ένα καλό αντιοξειδωτικό.

Tribulus: Αυξάνει την τεστοστερόνη
Τι είναι: Βότανο γνωστό ως "τρίβολος ο χερσαίος" ή "τριβόλι".
Πώς βοηθάει: Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ενεργές στεροειδείς σαπωνίνες, ουσίες που αυξάνουν την ενδογενή παραγωγή τεστοστερόνης στους άντρες, διεγείροντας τον υποθάλαμο να παράγει περισσότερη ωχρινοτρόπο ορμόνη. Μειώνει την κόπωση, ομαλοποιεί την πίεση του αίματος, συμβάλλει στην άνοδο της ερωτικής επιθυμίας και στη βελτίωση της σεξουαλικής ρώμης. Ενδεχομένως, επιδρά θετικά και στην παραγωγή σπερματοζωαρίων.
Σημεία προσοχής: Δεν έχουν παρατηρηθεί ανεπιθύμητες ενέργειες στις συνήθεις δοσολογίες. Θεωρείται από τα πλέον ασφαλή φυτικά τονωτικά, γιατί δεν ανεβάζει την αρτηριακή πίεση.
Να το πάρω; Ναι, για τον αγαπημένο σου, εφόνον έχεις χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης, γυμνάζεσαι εντατικά, νιώθεις κουρασμένος ή "πεσμένος". Όχι έχεις προβλήματα στον προστάτη, παίρνεις αντικαταθλιπτικά ή αντιδιαβητικά φάρμακα, έχεις προγραμματίσει χειρουργική επέμβαση τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Epimedium: Το φυτικό βιάγκρα
Τι είναι: Εκχύλισμα από το φυτό horny goat weed. Η αφροδισιακή του δράση ανακαλύφθηκε όταν διαπιστώθηκε η έντονη αλλαγή στην ερωτική συμπεριφορά ζώων που είχαν βοσκήσει τα φύλλα του.
Πώς βοηθάει: Η ικαριίνη, το δραστικό συστατικό του βοτάνου, βελτιώνει τη ροή του αίματος στα αναπαραγωγικά όργανα και την ικανότητα στύσης, δεσμεύοντας το ένζυμο SHGB, που εμποδίζει τη βιολογική δράση της τεστοστερόνης. Δυναμώνει τους εξασθενημένους οργανισμούς ενω αυξάνει τον αριθμό σπερματοζωαρίων στους άντρες.
Σημεία προσοχής: Θεωρείται γενικά ασφαλές και γι’ αυτό χρησιμοποιείται ως εναλλακτικό σκεύασμα σε άντρες με σεξουαλική δυσλειτουργία. Σε μακροχρόνια όμως χρήση ή πολύ υψηλές δόσεις μπορεί να προκαλέσει αναπνευστικά προβλήματα, σπασμούς, ζάλη, εμετούς, ξηροστομία, ρινορραγίες, αύξηση των οιστρογόνων σε παχύσαρκους άντρες.
Να το πάρω; Ναι, για τους αντρες χωρίς ορμονικά προβλήματα, αν δεν είσαι παχύσαρκος ή έχεις ήπια στυτική δυσλειτουργία. Όχι, εάν έχεις άσθμα, αναπνευστικά προβλήματα, υπόταση, παίρνεις φάρμακα για την υπέρταση ή αντιπηκτικά, όπως η ασπιρίνη.

Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε συμπλήρωμα, ρωτήστε κάποιον ειδικό για το εάν ενδείκνυται για εσάς καθώς και για την ορθή χρήση του. Μην τα συνδυάζετε με φάρμακα που προκαλούν διέγερση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails