-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Μουντιάλ 2010 : Οι ιερόδουλες προχωρούν σε … αυξήσεις!!


Βρισκόμαστε μια ανάσα από τη μεγάλη γιορτή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που δεν είναι άλλη από το Μουντιάλ. Σε τέσσερις ημέρες στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, θα ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και η προσοχή των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων θα είναι στραμμένη εκεί.
Το ποδόσφαιρο ως γνωστόν, είναι κατ ‘εξοχήν ανδρικό άθλημα, αφού η πλειοψηφία του κοινού που το παρακολουθεί αφορά στους άνδρες. Για το λόγο αυτό, στη Νότια Αφρική αναμένεται να συγκεντρωθούν χιλιάδες ανδρών, οι οποίοι θα θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά τους «αστέρες» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Με αφορμή λοιπόν την παρουσία του ανδρικού πληθυσμού και ενάντια στην οικονομική κρίση, που πλήττει κυρίως τη χώρα μας, οι ιερόδουλες της χώρας αποφάσισαν να αυξήσουν τις τιμές των … υπηρεσιών τους, εκμεταλλευόμενες με τον καλύτερο τρόπο τους φανατικούς οπαδούς της «στρογγυλής θεάς».
Παράλληλα, υπόσχονται πως με τα κόλπα τους θα αφήσουν τους πελάτες με τις καλύτερες των αναμνήσεων : “Ελάτε και δεν θα χάσετε. Θα σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες”, τονίζει με νόημα μια 40χρονη ιερόδουλη στην αφρικανική εφημερίδα “City Press”.
Αμέσως μετά όμως η Dineo, όπως είναι το ψευδώνυμό της, ανακοίνωσε τα νέα, δυσάρεστα μέτρα : «Αρχικά θα αυξήσουμε τις τιμές κατά 10% και στη συνέχεια θα φτάσουμε στο 20%. Αν δούμε ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται, τότε θα ζητήσουμε και περαιτέρω αύξηση», συμπλήρωσε η Dineo και συνέχισε λέγοντας :
«Οπως είπα θα τους προσφέρουμε το καλύτερο! Προετοιμαζόμαστε εδώ και καιρό ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό».
Καλή διασκέδαση λοιπόν στον ανδρικό πληθυσμό που θα παρευρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο και προσοχή μην … χαθεί η μπάλα!!

Πηγή : www.i-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails